Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolno sią włącza

Mrcziter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy włanczaniu i logowaniu i ładowaniu strasznie wolno się to wszystko robi ... Jak to przyspieszyć ...

Jak przyspieszyć kompa/neta ...
????

Helppppppp...

Pomogłem?! Daj Lubie To!

Opublikowano

Zmień neta, ew. to wina serwera.

#Nie da się przyśpieszyć neta w grach.

Opublikowano

To jest wina serwera i obciążenia ze strony klienta/patchera. ;-) Jeżeli to byłaby wina Twojego internetu to problem występowałby tylko podczas sprawdzania danych, czyli logowaniu. Możesz spróbować wyłączyć antywirusa, bo może on coś blokuje + zobaczyć w/w poradniki.

Opublikowano

Internet jest nowy i jest szybki ale wolno się włancza a na 2 kompie normalnie szybko śmiga

Może wina rodzeństwa na kompie siedzi i na laptopie na necie ...

To jest wina serwera i obciążenia ze strony klienta/patchera. ;-) Jeżeli to byłaby wina Twojego internetu to problem występowałby tylko podczas sprawdzania danych, czyli logowaniu. Możesz spróbować wyłączyć antywirusa, bo może on coś blokuje + zobaczyć w/w poradniki.

Nic nie blokuje Antywirus

Pomogłem?! Daj Lubie To!

Opublikowano

To wina serwera.

Jest obciążenie i dlatego wszystko jest powolnie wykonywane.

Musisz to odczekać po prostu. Sprawdź jeszcze czy na innych clientach taki problem występuje.

Opublikowano

Spaxor

a co do twojego komentarza mam program CCleaner i Odkurzacz

i co włącze kompa to znowu są te same pliki

PS. to nie do tego rozdziału ... Pobrałem Windows 8 Transformation pack i go zainstalowałem i go usunołem może nie wpełni

ale teraz mi się nie chce komputer wyłączyć ... HELP

To wina serwera.

Jest obciążenie i dlatego wszystko jest powolnie wykonywane.

Musisz to odczekać po prostu. Sprawdź jeszcze czy na innych clientach taki problem występuje.

A na privach tak samo

Pomogłem?! Daj Lubie To!

Opublikowano

To jednak może być tym samym spowodowane ,że ktoś od Ciebie podpięty jest pod Twoje WiFi.

Przykładowo sprawdzone u kolegi w blokach. On był na 1 laptopie i inna osoba na 2 i również MC mu wolniej chodziło także może i to być problemem choć pewny w 100% nie jestem.

Po prostu poproś lokatorów w domu by przez chwilę nie podłączali się do sieci i wtedy będziesz wiedział.

Opublikowano

Ludzie to nie wina serwera. Co wy mu za bzdury piszecie. To wina komputera , ja to wiem na 100% . Inaczej wczytuje sie m1 przy logowaniu jak masz kompa z 512 ramu , a inaczej jak 4 GB . Btw. napisz ile masz ramu na kompie ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...