Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]To dobry pomysł?

iWillFuckYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram od niedawna w lola i mam 14lvl a co za tym idzie meczy mnie to wbijanie lvl i za to 400rp ktore dostalem na 3lvl mam zamiar kupic doplacza do pd na 3dni oplaca sie to kupic? Jesli mozecie to podajcie tez jakies sugestie jak wbic ten lvl jak najszybciej (jasne ze 30lvl :D )

Opublikowano

Skoro chcesz kupić expa na 3 dni, to przez te 3 dni musiałbyś dużo grać, a nie, że zagrasz 3-4 mecze dziennie.

Jak nie chcesz kupować żadnych skórek w przecenie, to oczywiście kup, dużo szybciej wbijesz ten 30 lvl :).

279981407253602336505.png
Opublikowano

Trochę tego nie rozumiem, bo LoL to nie Metin, wbijanie lvli powinno być przyjemnością (najfajniej gra się na 20lvl-).

Ale jeżeli już chcesz tak dobić ten 30 to kup ten dopalacz, lecz zdecydowanie bardziej opłacalne było by kupienie dopalacza IP lub skórki z przeceny.

Game Over

Opublikowano

Ja za te RP kupilem dopalacza PZ i mi sie przyjemnie gralo zarabiajac takie sumki ;D Z lvlem sie spieszyc nie trzeba bo wielu graczy ma juz ten "UPRAGNIONY" 30 lvl a gra jakby mial 10-15..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...