Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Unban

pb14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanko czy można od banować konto które ma bana na serwerze ???

Gdzieś napisać do EA czy coś

jak znacie to prosze o linki .

Już teraz powiem że konto na którym nawet 1 hacka nie odpaliłem a według mnie i moich znajomych gram dość dobrze bo praktycznie że zawsze jestem najlepszym graczem i wyprzedzam innych czasami nawet o 2000 pkt

Skąd wezmę dowody ?? Mam każdą rozgrywkę nagrywać to wszystko dla dowodów że nie czituje ??

Będą like za pomoc

SS

bfp4f2013021110484040.jpg

Podkreślam jeszcze raz nie używałem hacków (nawet nie pobierałem)!!!!! Wczoraj wieczorem na tym servie grałem normalnie i dziś chce wejść i banik -_- kolejny serwer :(

Edit: Zapomniałem dodać że bany są na wszystkich serwerach(nawet na tych co nie grałem) oprócz oficjalnych EA oraz NET4PLAYERS

Edit2 : wszedłem na GGC Streama i powód : MD5TOOL # 9002

Opublikowano

Na serwerach nie dostaniesz un bana graj sobie na tych serwach EA

Opublikowano

Składaj może coś da ... jak nie grałeś na wspomagaczach to pewnie cie odbanują

Opublikowano

Masz tam napisane jak byk, że musisz się skontaktować z admiem GGC-Stream.NET

to ci jakieś szczegóły bana może podadzą.

Co do tego linku co wysłałem, to kiedyś czytałem, że czasem chyba jak dasz jakąś złą przyczynę do odbanowania czy coś w tym stylu to zablokują Ci konto na amen.

Nwm czy to prawda, czy nie no ale próbować zawsze można.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@up

Wszedłem na GGC stream i powód jest podany dla czego....

MD5TOOL # 9002 co to jest ??

Ogólnie nie mają żadnego SS że czituje .......

Przeszukałem na stronie i nic nie ma nawet moich wyników....

Opublikowano

@up

Wszedłem na GGC stream i powód jest podany dla czego....

MD5TOOL # 9002 co to jest ??

Ogólnie nie mają żadnego SS że czituje .......

Przeszukałem na stronie i nic nie ma nawet moich wyników....

Mnie kiedyś zbanowali za to to mod albo multihax ;c

Opublikowano

MD5 to grzebanie w plikach, jak PB sprawdził twoje pliki to wartości się nie zgadzały. Powodują to cheaty. Nie potrzeba SS aby cię zbanować, to robi maszyna. Odwołania raczej nie przyjmą, masz bana na GGC-stream i dlatego możesz grać na oficjalnych, tam nie ma GGC a sam PB.

Opublikowano

MD5 to grzebanie w plikach, jak PB sprawdził twoje pliki to wartości się nie zgadzały. Powodują to cheaty. Nie potrzeba SS aby cię zbanować, to robi maszyna. Odwołania raczej nie przyjmą, masz bana na GGC-stream i dlatego możesz grać na oficjalnych, tam nie ma GGC a sam PB.

Jak usunę 1 plik to też banują bo dziś usunąłem :O ?

Opublikowano

Jak usunę 1 plik to też banują bo dziś usunąłem :O ?

Jak sam komunikat wskazuje, tu chodzi o konkretny plik MD5. Nie wiem czy inne pliki mogą mieć na to inny wpływ niż nieuruchomienie gry.

Opublikowano

Na to wychodzi, że nie bo bana dostałeś z automatu, z maszyny (też mnie to dziwiło, że na biało komunikat).

Co do tego w usuwaniu plików i zmienianiu ich, to np jak w moich dokumentach usuniesz cokolwiek to nic Ci się nie stanie, tak samo jest jak np kiedyś próbowałem zmieniać porty w plikach, bo bf mi nie działał i to nie ma żadnego znaczenia.

Bana dostaniesz chyba tylko wtedy, gdy będziesz chciał coś przy PB majstrować, albo kasować inne antycheaty itp.

Opublikowano

Odpisali

Hello ******,

your GUID has been banned for:

GUID: 0a4e81e6c88391aecc96cbc1d33a84b8

File: p2h_37.dll

This is a known cheat file and was found on the computer / in the gamefolder of the person using this account at the time of ban.

Appeal denied

If you believe this file to be legit, you can attach it. We will then test it, as soon as possible. Please note, that it need to be the exact same file!

(READ: http://board.ggc-stream.net )

Best regards,

Ron, GGC Admin

Czyli że jakiś plik mam uszkodzony i co teraz ???

Mam im go podesłać ale nie wiem gdzie on jest.....

Opublikowano

Całe życie się człowiek uczy, nie wiedziałem, że PB po wykryciu pliku uznanego jako cheat banuje za MD5.

No nic, co do pliku to musisz przeszukać kompa Windows + F i wpisz tę nazwę.

Opublikowano

Poszukaj go ręcznie, a nie windowsowym exploerem, bo to g a nie wyszukiwarka...

Jak go na 100% nigdzie nie ma, to się spytaj ich, czy brak tego pliku mógł to spowodować (oczywiście, jeżeli ten plik jest normalnie w grze, bo jeżeli go nie ma to musiałeś komuś podać pasy, albo zalogować się na kompie kolegi co miał aima zainstalowanego, ale nie usunął go do końca. whatever).

Opublikowano

To total commanderem :)

czy brak tego pliku mógł to spowodować

Ten plik został rozpoznany jako cheat, więc jak jego brak mógł to spowodować ?

Opublikowano

Przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz i dokładnie, nawiasów się nie pomija -.-

Mógł zostać rozpoznany jako cheat, ale może to jest najzwyczajniej na świecie zmodyfikowany plik z bfa?

Równie dobrze ja też mogę sobie zrobić plik o takiej nazwie, wrzucić go do folderu z bf i co, też mnie zbanują?

Opublikowano

To total commanderem :)

Też nic nie znalazł :/

A admin jest teraz offline :(

Jakie to jest denerwujące wczoraj se normalnie grałem na serwie a dziś rano chce wejść i banik WTF ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...