Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkaty amora.

xPrzeMoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie, a mianowicie ile szkat dropne grajac obie noce w te dwa dni? Oczywiscie z rekawica.wiem że zalezy od szczescia ale prosze na oko oszacowac ile. Mam zamiar dropic na pustyni na metkach 40 i 45 mam 35 lvl, 13k hp skille m5 rib sr45 itd. Jak myslicie, mam na pustyni dropic czy gdzies indziej?

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Na 35 lvl'u wybrałbym się na Metiny Zazdrości, ale one zapewne będą zajęte. Ogółem wszędzie będzie pełno ludzi na drophacku, więc trzeba uważać z góry. Ile Ci dropnie w dwie noce? Nie wiem, na pewno nie będzie to pełny ekwipunek, bo za dobre przedmioty można zdobyć. ;-)

Opublikowano

Na moje oko takie szkaty będą dropiły słabo nawet z podwojonym dropem zważając na to jakie eventy organizuje GF.

Ja na 37lv. chodziłbym na te metki ale na 35 również dasz im radę tylko nie zapomnij o buffku i jakiś miksturkach na szybkość by nie bić tego wieczność. A oszacować ile hmm... na moje oko dałbym ,że wydropisz ich trochę lecz nie będzie jakiejś rewelacji i będziesz raczej zawiedziony z dwóch nocek. ;x

Opublikowano

Na moje oko takie szkaty będą dropiły słabo nawet z podwojonym dropem zważając na to jakie eventy organizuje GF.

Ja na 37lv. chodziłbym na te metki ale na 35 również dasz im radę tylko nie zapomnij o buffku i jakiś miksturkach na szybkość by nie bić tego wieczność. A oszacować ile hmm... na moje oko dałbym ,że wydropisz ich trochę lecz nie będzie jakiejś rewelacji i będziesz raczej zawiedziony z dwóch nocek. ;x

Hajda fajne zdjecie xD

Opublikowano

Zależy czy zmniejszą drop rok temu na 75lv w piekle z x2 dropem z każdego metka miałem szkate, lecz gf ostatnio zmniejsza szanse na drop takich eventowych itemków

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...