Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]czy dostane bana na esl? pilne.

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, dużo osób już mnie zreportowało i 3 osoby napisały mi na profilu że cheater, mam włączonego esl wire, a cheatów nie mam więc nie dostane bana dlatego że mnie dużo osób zreportowało? :)

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Hmm, jeżeli jesteś czysty to nie, ale na 100% Cię sprawdzą. Dzieciaki nie potrafią się pogodzić z myślą, że ktoś jest lepszy. Społeczność Cod'a 4'ki przyjęła sobie, jeżeli nie pokażesz swojego skill'a na lanie a nawalasz na pubach, ligach online to jest cheater, proste. Moim zdaniem nie ma się czym przejmować, bo znając życie i ludzi to też byłem raportowany niejednokrotnie, a gram do dziś xD.

Opublikowano

Co wyzej napiszal dobrze tylko jedna uwaga jak zaczna znowu gadac ze masz cos do niech pisza do mnie to ich **** ****

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Widze, ze malo grasz na eslu to wytłumacze Ci cos, jeżeli masz za duzo raportow (napet przy esl wire on) to tak czy siak wkoncu wpadnie Ci ban. Moze za 200 reportow lub iles ale jest. Wiem, swego czasu probowalismy grac esla na netcoders, i racja był nie wykrywalny ale było za duzo raportow no i niestety banik polecial ;/

szefmarcin.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja miałem bana na dzień, teraz już mniej gram na rym esl, zjebany jest. co do mojego hacka to undetected wszędzie 10 czy tam 15 euro poleciało, ale warto było <3 no może aimassist :s

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...