Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak grać na Ravia.eu przez klienta PL z modem od "kaMeR1337"?

ZoHaNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam już wchodzenia przez moda na ravie ponieważ isamu z teamem dodali system automatycznego banowania graczy z modem. I zapewne na IP :)

Disturbed_by_GfxSmurf.png

Administrator na Serverach MT2 % MC

http://www.mpcforum.pl/topic/939011-zapowiedz-a-survival-frakcjeyouworld-online-247-a-152svfrakcjededyk/#entry7304147 - Już nie długo Start !! Zapraszamy !!

Opublikowano

Nie polecam już wchodzenia przez moda na ravie ponieważ isamu z teamem dodali system automatycznego banowania graczy z modem. I zapewne na IP :)

Gówno prawda jeszcze nic nie dodali, lub to nie działa x3 konto lata na bocie wczoraj 6h i dzisiaj od 13 żadnego bana nie ma.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

miejmy nadzieje , że ktoś ogarnie MODDDA :D , patch jakis był i za cholere nie działa :x

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Witam wszystkich mam jeden problem otóż zrobiłem,tak jak jest w poradniku ale gdy odpalam moda i klikam na server Ravi, to wszystkie CH są nie dostępne i jak sie spóbuje zalogować to pisze Błąd Podczas łączenia z serverem proszę o pomoc Pozdrawiam

Siema mam jeden problem otóż gdy odpalam moda i wchodzę na server Ravi przez moda to wszystkie CH są nie dostępne a jak chce się zalogować pisze mi błąd podczas łączenia z serverem

Opublikowano

Witam wszystkich mam jeden problem otóż zrobiłem,tak jak jest w poradniku ale gdy odpalam moda i klikam na server Ravi, to wszystkie CH są nie dostępne i jak sie spóbuje zalogować to pisze Błąd Podczas łączenia z serverem proszę o pomoc Pozdrawiam

Siema mam jeden problem otóż gdy odpalam moda i wchodzę na server Ravi przez moda to wszystkie CH są nie dostępne a jak chce się zalogować pisze mi błąd podczas łączenia z serverem

Pobierz to

http://www.mpcforum.pl/topic/941655-tutjak-grac-na-modzie-ravi-po-patchu-10-maja/

1378747514-U216092.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Eloszka Panowie nie którzy się czepiają że, nie ma spacji po ,, : " na szepcie po prostu trzeba coś na to poradzić ! :D a więc..

AttackSpeed=300

WalkSpeed=200

ExpDonatePercent=50

RedPotion=80

BluePotion=70

WhisperLevel=(Lv%s) %s : <-- Tutaj zaraz po dwukropku dajcie pustą spacje i zapiszcie ! (nalezy edytowac mod_config najlepiej notatnikiem)

HorseHack=On

FastExit=On

InGamePongChanger=Off

90348292308358672745.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

mam następujący problem.

Wszystko chodzi elegancko ale przychodzi czas wyboru postaci...

Mam coś takiego:

xe1p.jpg

a jak wybiore postać to w czasie ładowanie mapy wyskakuje:

mcng.jpg

PROSZĘ O POMOC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...