Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup Minecraft Premium

MaBed98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)
Jestem nowy na tym forum. Mam parę pytań dotyczących zakupu konta premium w Minecrafcie. Po pierwsze: czy jest inny sposób na zakup konta na minecraft.net niż przez giftcode? Jeśli tak, to który ze sposobów jest lepszy i dlaczego? Po drugie: jak ustawić sobie nick w Minecrafcie po zakupie? Wpisuje się w ustawieniach gdzieś czy jak? Po trzecie: można jakoś zapłacić złotymi przez PayPal lub kartą czy trzeba zameniać za euro? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. :D

Opublikowano

Zakup premium dostępny jest także na allegro, kontagier.pl itp. Jest dosyć dużo stron gdzie możesz zakupić premkę lecz nigdy nie bierz tych za sms bo to fake. Nick - wpisujesz gift-code i chyba dopiero wtedy możesz wybrać sobie nick

PayPal - da się ale zależy od kogo kupujesz.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Rejestrujesz sie na minecraft.net(twoj login to rowniez nick w grze) logujesz sie na minecraft.net nastepnie klikasz buy now i tam masz kwadracik Buy Premium i Buy Giftcode klikasz Buy Premium i dokonujesz wplaty za pomoca wybranej metody (premium w ciagu 10sekund ja tak kupowalem ;))

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...