Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Sugestia dotycząca plakietek

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. tak wpadłem na pomysł - że jeżeli plakietki mają być jeszcze dodane (bo wiele rzeczy nie ma jeszcze po updacie, no chyba, że nie).

Chodzi mi o to, by dodać plakietki widziane pod postami itp - jednak tylko te funkcyjne czyt. Coder, Mentor, MMT i ograniczenie do trzech - a nagrody gold, blue, black ograniczyć do profilu.

Dodatkowo wprowadzić je pod postami i resztą informacją, nie nad - wyglądać to będzie lepiej i informować użytkowników o tym, jakie pełnią role jeszcze prócz np. Moda/Kida/MMT.

Opublikowano

Dyskusja o tym: http://www.mpcforum.pl/topic/848691-plakietki/page-3

Szczerze mówiąc jest to najlepsza propozycja jaką czytałem na ten temat. Byłbym nawet za albo za jakimś podobnym rozwiązaniem. Póki co jednak uważam, że niech wszystko na spokojnie sobie ogarną. Gdy forum wróci do pełni swojej funkcjonalności bądź do takiego momentu, który administracja uzna za odpowiedni mogą zacząć nad tym myśleć.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

był już taki temat

Gdzie niby taka sugestia jest?

Dyskusja o tym: http://www.mpcforum.pl/topic/848691-plakietki/page-3

Szczerze mówiąc jest to najlepsza propozycja jaką czytałem na ten temat. Byłbym nawet za albo za jakimś podobnym rozwiązaniem. Póki co jednak uważam, że niech wszystko na spokojnie sobie ogarną. Gdy forum wróci do pełni swojej funkcjonalności bądź do takiego momentu, który administracja uzna za odpowiedni mogą zacząć nad tym myśleć.

Wypowiedz się w dziale modów też. ^^

Opublikowano

nie

Albo zostawiamy plakietki wszystkie (normalnie) albo wywalamy w ogóle. Później ci, którzy mają golda/blue będą zawiedzeni, że ich nagród nie widać.

Opublikowano

Zrozumcie, że chodzi o fakt rang - skąd użytkownik może wiedzieć, że przykładowo taki Ray jest Mentorem, MMT czy Codersem?

nie

Rozwiń swoja wypowiedź..

Opublikowano

Jestem na nie. Chcesz się chwalić rangami/nagrodami? Napisz je w sygnie

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

ja bym je w ogóle inaczej zrobił...

e0v85j.jpg
zrobić te plakietki po prostu mniejsze.
Tutaj 3 nagrody które zajmują tyle co jedna na mpc...

oczywiście jeśli miały by w ogóle powrócić

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ja bym je w ogóle inaczej zrobił...

e0v85j.jpg

zrobić te plakietki po prostu mniejsze.

Tutaj 3 nagrody które zajmują tyle co jedna na mpc...

oczywiście jeśli miały by w ogóle powrócić

Obojętnie byleby były czytelne dla użytkowników.

@Krystian

NIKT NIE CHCE SIĘ CHWALIĆ..

Chodzi mi o fakt - że osoba jest Moderatorem i oprócz tego ma inne rangi funkcyjne, by inne osoby mogły o tym też wiedzieć.

Opublikowano

Bezsensu. Albo wszystkie, albo żadnych, nie kombinujmy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...