Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Autorski Anty-XRay na wersję 1.4.7 - alternatywa dla OtherDrops

Yscad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe. Nie spodziewałem się takiej gówno burzy zaraz po powrocie do domu. No trudno. Przynajmniej mogę się z czegoś pośmiać.

Jak wrócę (ok. 18) to postaram się odpowiedzieć na komentarze. A teraz muszę iść. Ok wróciłem.

Nie to, że się czepiam.

Na pewno trochę pracowałeś nad pluginem, ale..

No właśnie - "ale.." - wystarczy spojrzeć jakie pluginy są połączone w twoim i np. wejść na github (antibot, orebfuscator i otherdrops akurat są na githubie, potem kilka listenerów i włala - plugin "innych" z odrobinką przerobienia.)

Nie to, że mówię, że tak jest, ale mówię, że mogłeś tak zrobić.

Mogłem. Ale nie musiałem. Ten plugin jest bardzo prosty więc kopiowanie kodu z innych pluginów do niego oznaczało by kopiowanie podstaw... Umiem pisać w javie już od dłuższego czasu więc zapewniam cię, że na moim poziomie napisanie takiej wtyczki jest bardzo proste. Oczywiście nie musisz mi wierzyć...

Moje pomysły na plugin
1. Plugin kasował by wszystkie istniejace rudy i zamieniał je na stone .(poprostu generowały by sie stone bez surowców)
2. Plugin twożył by iluzje czyli np diax ruda wyglda jak stone i dopiero gdy zblizymy sie do niej ujawni sie prawdziwe oblicze rudy ;).

Fajny plugin, na pewno go wgram. +.

@3up...
1. Bardzo fajny pomysł - byłoby bardzo fajnie gdyby zostało to zrobione.
2. To też nie jest złe. Ale czy da się takie coś zrobić?

1. Pomysł jest dobry lecz musiał bym się bardziej zaznajomić z API odpowiedzialnym za generację świata. Obecnie jest to mało prawdopodobne bo mam inny projekt na głowie.

2. Takie coś ma Orebfuscator. A jak wydajny Orebfuscator jest wie każdy kto go testował. Nie chcę by mój plugin szedł w stronę ramożernej kobyły pod którą uginają się najlepsze serwery ;)

Uczciwi Polacy dają po POLSKU a złodzieje Po Angielsku :)

dobra juz wole wojny nie zaczynać >.<

Aha... spoko. Jak rozumiem nazwanie mnie złodziejem było przyjazne. Czyli nazwanie ciebie zacofanym jest dla ciebie komplementem? Co ciekawiej zrobiłeś to bez żadnych podstaw... a nie zaraz przecież uprawnienia są po angielsku... jak mogłem popełnić tak wielki błąd... cały misterny plan kradzieży tego pluginu poszedł na marne bo zapomniałem spolszczyć uprawnienia. Ludzie wy tak na serio?

I gdyby ktoś był jednak bardzo ciekawy czemu nazwy klas, uprawnienia itd. są po angielsku to mam jeden konkretny powód. WSZYSTKIE poważne języki programistyczne są właśnie w tym języku. Więc całkowicie normalnym jest pisanie po angielsku programów bo wtedy wszystko jest spójniejsze.

Mam nadzieję, że nie będzie już tutaj więcej kłótni.

Opublikowano

Szkoda, że nie działa w Java 6

Postaram się wprowadzić wsparcie dla javy 6 w następnych wersjach.

Dodaj własne widamosci :)

Dodam ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy plugin działa na 1.5.2 ? I czy można dodać że ze stone wypada drewno ? A tak to plugin Super ! :) Like !

Opublikowano

Czy plugin działa na 1.5.2 ? I czy można dodać że ze stone wypada drewno ? A tak to plugin Super ! :) Like !

Powinien działać bo dużo w bukkit się nie zmienia.

Nie można ustawić drewna. Chciałem by plugin ograniczał się tylko do rud.

Opublikowano

Dodaj dropienie Exp'a z każdego ston'a jak na skkf hardcore , wtedy Zaje... plugin ! i like leci

Obecnie nie rozwijam tego pluginu ale może kiedyś zrobię aktualizację ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Naprawde kawał dobrej roboty. Widac ze sie postarałes. Like za cięzką prace

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Czy działa fortuna ? Oraz czy dodasz expa z stona. Oraz czy możesz zrobić coś takiego ze można ustawić ze z jakiegoś bloku każdego dropiło coś ?

Opublikowano

Czy działa fortuna ? Oraz czy dodasz expa z stona. Oraz czy możesz zrobić coś takiego ze można ustawić ze z jakiegoś bloku każdego dropiło coś ?

Obecnie nie rozwijam tego pluginu. Może kiedyś dodam te rzeczy bo obecnie ich nie ma.

Opublikowano

Obecnie nie rozwijam tego pluginu. Może kiedyś dodam te rzeczy bo obecnie ich nie ma.

A czy możesz dodać fortune oraz exp z stona Bo bardzo bym dziękował Ale jeśli go nie rozwijasz to troszkę kiepsko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...