Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmo-Maniak.pl - Filmy online.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)

Chciałbym Wam przedstawić mój portal na którym każdy ma możliwość oglądania filmów online bez limitów, bez reklam oraz bez rejestracji.

Powiecie, że pełno takich portalów - owszem lecz sprawdziłem kilka pierwszych z gugla i wnioski:

-player z limitem, bez limitów (płatny)

-wymaga rejestracji

-reklamy, czasami takie, że okrywają całą stronę

-słaba jakość filmów

Proszę o opinie, najbardziej jak u Was strona działa, chodzi o szybkość. Czy są problemy z odtwarzaniem filmów no i ogólnie jak Wam się podoba.

Pozdrawiam :)

www.filmo-maniak.pl

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

@Up

nie ma rejestracji czyli nie da się zarejestrować :)

Więc proszę, nie mów takich głupot jeśli nawet nie wchodziłeś na stronę, okej ?

ładny design bardzo fajne ułożenie paneli ,jedyne do czego mogę się przyczepic to mała jak narazie ilość filmów xD

Tak, ilość filmów to niecałe 200 na dzień dzisiejszy, jednak codziennie te 30 wpada.

Opublikowano

Serdecznie polecam, w końcu udało mi się obejrzeć film Jestem Bogiem ( nie, nie ten o paktofonice ). Na innych stronach film ten zazwyczaj był dostępny w odtwarzaczu bez limitu ( czyt. premium ), zacinał się, bądź był wykasowany. Tutaj nie dość że jakość oceniam na b. dobrą to jeszcze mam to w pełni za darmo i mogę cieszyć się przejrzystym designem strony co bardzo ułatwia poszukiwanie filmów. Póki co tylko tyle mogę napisać na temat filmo-maniaka, jeśli wypatrzę jakieś błędy to dam znać, pozdrawiam. :)

Opublikowano

Serdecznie polecam, w końcu udało mi się obejrzeć film Jestem Bogiem ( nie, nie ten o paktofonice ). Na innych stronach film ten zazwyczaj był dostępny w odtwarzaczu bez limitu ( czyt. premium ), zacinał się, bądź był wykasowany. Tutaj nie dość że jakość oceniam na b. dobrą to jeszcze mam to w pełni za darmo i mogę cieszyć się przejrzystym designem strony co bardzo ułatwia poszukiwanie filmów. Póki co tylko tyle mogę napisać na temat filmo-maniaka, jeśli wypatrzę jakieś błędy to dam znać, pozdrawiam. :)

Dziękuję za miłą opinię :) Jakość staramy się jak najwyższą utrzymać, dlatego używamy hostingów obsługujących formaty .avi w przyszłości, gdy nasza baza osiągnie 500 bądź więcej filmów wprowadzimy filmy w HD, te prawdopodobnie za opłatą, lecz dobrowolną. Strona będzie działać na zasadzie datków.

Póki co serwer jest naprawdę mocny, łącze również, serwisy na których umieszczamy filmy współpracują z nami, więc nie mamy problemów z DMCA oraz limitami co do ilości plików u nich.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dziś skończyliśmy z udostępnianiem filmów z portalu 180upload, jednak szybko na to miejsce wskoczyło vidpe, które zaoferowało nam nielimitowane miejsce, przyjazny support oraz dla użytkowników strony dużą prędkość streamowania filmów :)

Proszę o komentarze co zmienić oraz co dopracować :)

Opublikowano

Design super, mała jakość filmów ale to da się zrobić ... Pisz PW jak coś, podeślę Tytuły ;)

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam po miesiącu czasu, przeniosłem stronę na polskie serwery, obrazki etc trzymane są na amazanie dzięki czemu szybkość strony bardzo się poprawiła, widoczne jest to gołym okiem ;)

Opublikowano

Coś nie pykło chyba przy przenoszeniu:

http://screenshooter.net/8060580/uelphda

Stronę przenosiłem dawno, ta chwilowa przerwa mogła być związana z tym iż firma w której mam hosting przenosi serwery z Śląsk Data Center do Warszawy (ATMAN).

Stronka super, design bardzo ładny i stylowy. A co z legalnością, filmy są przechowywane na twoim hostingu czy gdzie indziej ? Nie wygasną?

Filmy są przechowywane na zewnętrznym serwerze, nie wygasną.

Opublikowano

Desing mnie ujął :P

Theme miał być lekki, przejrzysty i poręczny. Wydaje mi się, że taki jest jednak wszystkie uwagi mile widziane. ;)

Opublikowano

Coś wam nie działa jak należy.. Błąd łączenia z bazą danych.

Wszystko jest w porządku już. ;)

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem "Brak połączenia z bazą danych", wystarczy f5 i śmiga :) Bardzo ładne wykonanie.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Prosty i przyjemny design, dużo filmów. Nic tylko pochwalić! (-:

@Siera down

chodziło mi o to, że dużo nowych :)

Opublikowano

Mam pytanie czy to jest prawnie dozwolone takie filmiki na stronie www?:)

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem "Brak połączenia z bazą danych", wystarczy f5 i śmiga :) Bardzo ładne wykonanie.

Ja ani razu nie miałem takiego komunikatu.

Prosty i przyjemny design, dużo filmów. Nic tylko pochwalić! (-:

Dziękuję, jednak filmów ciągle mało...

Jeśli ktoś chce nazwę stylu:

Boxoffice, autor: FabThemes.

Jest w stopce, ale dziękuję za podanie :)

Mam pytanie czy to jest prawnie dozwolone takie filmiki na stronie www? :)

Są w zewnętrznym serwisie, nie u nas.

Opublikowano

Czyżby serwis był już offline?

1364366794-U563238.png

o.O już działa, ale musiałem przejść na stronę błędu i dopiero potem do filmów.

Opublikowano

Wina hostingu, jeszcze dziś wszystko zostanie przeniesione, użytkownicy tego nie odczują :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...