Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Expbot-m2bob

DobriDej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... chciałem zapytać czy jest jakaś możliwość zakładania nowego konta na m2bob aby resetować triala ?
Próbowałem już paru sposobów, lecz żaden nie okazał się skuteczny ;/
Jeżeli nie da się tego jakoś ominąć to jest jakiś darmowy expbot ?

I ostatnie pytanie czy ta aukcja to jakiś fake ?

xxx

A no.. i jak kupie tego m2boba to można z niego korzystać na dwóch różnych kompach (z innymi ip)?

Opublikowano

Po pierwsze - jest jeden sposób, a konkretniej zmianę adresu IP, skorzystanie z opcji incognito w przeglądarce i odinstalowanie poprzedniego triala. Potem rejestracja nowego konta oraz ponowne ściągniecie wersji testowej i tak w kółko.

Po drugie - ta akcja na Allegro to nie fake, ale jak masz kupować to bardziej opłaca się dać 10 € przez Paypal na 40 dni niż x2 po 25 zł. Wtedy oszczędzasz 10 zł.

Po trzecie - możesz korzystać z kilku kont, ale tylko i wyłącznie na tym komputerze, bo program i key przypisuje się prawdopodobnie na kartę sieciową.

Opublikowano

musisz w jakiś sposób zmienić id komputera

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

@Up.. Tak... wiem... moim celem było ominięcie blokady na zakładanie nowego konta aby uzyskać możliwość ponownego skorzystania z wersji próbnej...

lecz po krokach, które należy zrobić aby takową blokadę ominąć wyskoczył mi błąd który nie powinien...

Pokaż ten błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...