Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na Metin2.pl na chat.

Prol3oszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema powiedzcie mi coś dzisiaj zakupiłem konto od kolegi , wszystko jest okej pisze coś na czacie (chyba że sprzedam fms) i chyba za 2-3 razem wyszedł mi błąd i pokazuje ze mam czat bana ;x , potem zrobiłem nowe konto, zupełnie nowe,na nowym emailu , napisałem do jakiegoś kolesia ile chodzi aura (bo nie ogarniam tego serwera) wszystko ok i po 5 min. znowu czat bann 24h ;x pomóżcie , czy to jest normalne? każdy tak ma? czy może to wina mojego metka ;d

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Pokaż jaki komunikat Ci się wyświetla. Możliwe, że to jakiś błąd klientowy, dlatego odinstaluj Metina i pobierz go na nowo. Wątpię, abyś dostał blokadę na chat za nic na obu kontach - czekam na SS błędu.

Opublikowano

Widocznie wprowadzili blokadę chatu jeśli napiszesz jakieś niedozwolenie słowo. (na to wygląda, ja nie gram aktualnie na PLu więc tylko przypuszczam :c)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Kolega może coś wcześniej przeskrobał i dostał bana na chat i nic ci o tym nie powiedział . Może na emailu konta masz odpowiedź na pytanie lub spytaj sie w supporcie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

podobna sprawa jest jak się napisze dragonmt2 ;)

jak piszesz coś(i za to blokada), to spobuj w srodku kropke dac, przecinek - co kolwiek.

Opublikowano

miałem tak wiele razy na plu -.- brat napisał że da konto na innym privie podał nazwe a potem ban na czat na wszystkie konta no chyba na ip wtedy blokują :|

a czasami za nic pytałem brata czy pisał do kogoś nawet a on że nie, a ja znow ban..

Opublikowano

Za spamowanie na czacie treścią łamiącą regulamin gry tak jest przeważnie.

Opublikowano

Tak więc mamy wszystko jasne. Używając nazwy jakiegokolwiek serwera będącego konkurencją dla PL'a dostajemy bana na chat.

Spytaj czy poprzedni właściciel konta nie pisał ,że wymieni się na eq tu i tu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...