Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pobieranie gry

qazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciagnalem dzis metina zainstalowalem jakiegos moda wrzuciłem. Kickowalo mnie potem sie zbuggowalo, wywalilem gre (odinstalowalem). Gdy chcialem ponownie zainstalowac to mialem jakis tam blad, w ogole install mi sie nie chcial odpalic. Nastepnie po pobraniu downloadera znow jakis inny problem. Zresetowalem kompa, zaczalem pobierazc. Wszystko git, gdy chcialem zainstalowac to znow jakis blad. I teraz pobieram z predkoscia ~130kb/s. Jak to dzis 1 raz pobieralem to cos kolo 600mb/s mi pobieralo. Ktos potrafi mi odpowiedziać:

dlaczego tak wolno ciągnie?

dlaczego mialem jakieś błędy?

kiedy będzie możliwość korzystania z em2. jak na razie to tam mam ciagle blad i nie moge konta zalozyc

Dziekuje za czytanie, pisze bez polskich znakow, poniewaz jest szybciej.

Opublikowano

Wywalało Cię gdyż może ustawiłeś zbyt duże wartości na KamerModzie np. szybkości ataku

Co do prędkości pobierania zależna ona jest tylko od metin2.pl i twojego łącza internetowego wiadome. Np. czasem zbyt wiele osób pobiera z danego hostingu to wiadomo ,że prędkość czasem się zmniejsza.

Pobierz to jeszcze raz na spokojnie,spatchuj clienta gry i odpal bez KamerModa. Powinno działać.

Później możesz stworzyć drugi folder z metinem spatchować i wgrać Kamera do tego drugiego by mieć 1 czystego clienta a drugiego pod Kamera.

Opublikowano

a jak z easymetinem ? bedzie czy juz koniec projektu ?

EasyMetin2 jest już lekko zapomniany. Teraz ludzie skupiają się na KamerModzie oraz M2bob'ie. ;-)

Co do Kamera to tak. Pobierz klienta Metin2.pl, zaktualizuj pliki patcherem i nie odpalaj gry. Wyłącz patchera, ściągnij najnowszego KamerModa ze strony głównej i wgraj do klienta z Metin2.pl, a gdy to zrobisz zaopatrz się we wszelkie aktualizacje systemu Windows, Microsoft Visual Basic C++, .NET, jak i możesz spróbować dodać moda do wyjątków w antywirusie. Wtedy włącz moda (nie patchera!) jako administrator, a przy ustawieniach szybkości ataku/ruchu, czasówkach co do mobberhacka, itp. wybieraj optymalne czasy. ;-)

Opublikowano

takie 1 pytankto czy gdzies jest jakis dobry tut do tego bota?
bo np nie wiem dlaczego mi sie nie potowal tymi malymi potami

Opublikowano

Sciagnalem dzis metina zainstalowalem jakiegos moda wrzuciłem. Kickowalo mnie potem sie zbuggowalo, wywalilem gre (odinstalowalem). Gdy chcialem ponownie zainstalowac to mialem jakis tam blad, w ogole install mi sie nie chcial odpalic. Nastepnie po pobraniu downloadera znow jakis inny problem. Zresetowalem kompa, zaczalem pobierazc. Wszystko git, gdy chcialem zainstalowac to znow jakis blad. I teraz pobieram z predkoscia ~130kb/s. Jak to dzis 1 raz pobieralem to cos kolo 600mb/s mi pobieralo. Ktos potrafi mi odpowiedziać:

dlaczego tak wolno ciągnie?

dlaczego mialem jakieś błędy?

kiedy będzie możliwość korzystania z em2. jak na razie to tam mam ciagle blad i nie moge konta zalozyc

Dziekuje za czytanie, pisze bez polskich znakow, poniewaz jest szybciej.

Problemem może być twój rejestr w komputerze który zajerestował już ten program i zmiany jakie są zawsze jak go instalujesz. Ściągnij program ccleaner i powinno pomóc , a następnie przy używaniu kamera do szybkości ataku nie bierz za dużo bo będzie kicka a w przypadku biegania cofać.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

wyczyscilem CCleaner'em. Ale przed tym ściągnęło mi się bez problemu. teraz sie patchuje i zaraz odpale. to jak jest z tymi potami ?

a ile max ustawiac te szybkosc ataku i ruchu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...