Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przekonać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedaj swojego na części i zyskasz trochę kasy, a co do taty...z rodzicami to jest jakoś tak (czasem często) jak coś tam im zaczniejsz pokazywać etc. etc. wykonywać sumiennie ich zadania, to Ciebie może wynagrodzą w taki sposób że pceta zakupią :D Ale to tylko 40-60% :D

Jakowo mój pomysł - co miech kupuj po 1/3 części mniej więcej wraz z tatą :D Jest szansa że się zgodzi. - Głównie tutaj cena np. co miech 200 - 300 zł na Pc wydawaj i bd gites.

Przy karcie graficznej, procku i płycie głównej - kupić je możesz na raty ;)) Więc x3 ułatwia Ci to sprawe ^^

Opublikowano

Dzięki za tyle odpowiedzi. Mam aktualnie 400 zł , sprzedam tego kompa może za 150 zł , tata powiedział że jak uzbieram 800 zł to mi dołoży. Dzięki , wszystkich nagrodziłem lajkami ;)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Widzę duży problem :D

Weź trochę uzbieraj, pogadaj z rodzicami żeby Ci się dołożyli i może akurat się uda. Od razu mówię jak ty chcesz "na już" to czegoś takiego się nie spodziewaj bo trzeba po płacić podatki i inne duperele, a na końcu się myśli nad kupowaniem rzeczy najmniej potrzebnych.

Opublikowano

Jeżeli dobrze zrozumiałem to chcesz nagrywać. Powiedz swoim rodzicom że będziesz zarabiał z nagrywania i zwrócisz im te pieniądze, przy okazji będziesz się starał w szkolę i będziesz pomagał w domu.

O ile będziesz dostawał kase za np. partnera :p.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Jak masz wene to kupuj tanio fony na allegro i sellaj drozej ja tak bynajmniej robilem dluzszy okres. Szukasz okazji i selasz 200 zl drozej xD

BUM

Opublikowano

Noś nawet dziada póki ci z dupy nie spada!

@Mogę Cie zatrudnic w mojej szczęce na bazarze w Wrocławiu - dziennie moge ci zaoferowac 30 zl. Do twoich obowiązków bedzie nalezalo:

- targanie tabołów na bazar

- targanie tabołow z bazaru do mojego mieszkania przy ulicy Ćwiartki 3/4

- targowanie się z klientami - głównie z Arnoldem Boczkiem

skoro mieszkasz na wsi dojazd musisz zorganizowac sobie sam!

z02ptjhqm0p6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...