Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to może być ?

szymon10152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym się zapytać o co tu może chodzić.. Podobno nie istnieje cos takiego jak ban lista czy jakos tak , A Pisze do mnie typek o jakies banie liscie ze dostane bana czy cos takiego będzie widać to na ss a po chwili dostalem bana na 24h na czat .. . na emila nic nie przyszlo ani nic a na pewno nie za wulg bo nie uzywalem żadnego wulga jak by co prosze o przeniesienie do odpowiedniego działu oto SS :

http://iv.pl/viewer.php?file=81785947050509377452.jpg

nagle po tym dostalem bana na 24h na czat... o Co moze chodzic ?

Opublikowano

Możliwe ,że używałeś jakiś wulg etc. dlatego Ci zablokowało chat.

A co do strony to pewnie keylogger.

Nie na pewno nie uzywalem , przyszlo by na emil a nic nie dostalem jestem pewny ze nie uzywalem :D

Opublikowano

Nie na pewno nie uzywalem , przyszlo by na emil a nic nie dostalem jestem pewny ze nie uzywalem :D

Jeśli dostajesz bana na czat to nie przychodzi email.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Strona, którą napisał to oczywiście próba wyłudzenia hasła, dlatego jak najszybciej zgłoś to do supportu, aby dostał permanentną blokadę konta. Pewnie zauważył, że na chatcie napisałeś coś łamiącego regulamin (niekoniecznie przekleństwo), zgłosił to i tak chciał Cię nabrać, aby dostać Twoje dane. Zgłoś to i po sprawie - 24h nikogo nie zbawiły, a od blokady na chat nie można się odwołać.

Opublikowano

Przecież widać że chce cie na siłe wciągnąc na strone która może mieć keyloggera lub żebyś sie zalogował i wpisał swoje passy.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Drogi szymonie to może ja to postaram się wytłumaczyć. Możliwe, że kiedyś ( tam chyba do tygodnia, czy teżdwóch musi być ss ) coś napisałeś na czacie i koleś zrobił ss. Wysłał do supportu, czy cuś i zrobił tą stronędo wyłudzenia Twoich danych. Dlatego moim zdaniem wiedział o tym banie na czat. Takie są moje przypuszczenia tylko ^^'

Opublikowano

Jeśli chcesz wiedzieć za co masz bana to napisz do supportu, a nie nas się pytasz...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...