Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] AP Janna

Quick312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Janna qp carry na midzie ostatnio strasznie op kazdy champ na combo mimo 10000 m.rezistu

Janna nie nqdaje sie do takich stat, to ze dobrze grasz nie znaczy raczej ze Janna carruje:P

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ten co Dżane budóje pod AP idjoto ona kosi pod full AD, wiem bo grałem niom i miałem Ezreala na supporcie, znaczy się, on cos tam pierdolił, że on jest ADC a ja pickłem dżane na supa, ale kazałem mu zamkność ryja, i stackowałem bludthirstery, oczywiście pszejebałem, bo głupi ezreal budował sie tez full AD zamiast budować supportowe itemy, ahh te noob timy

Tuż tuż i 100% :)

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Co wy wiecie o zabijaniu.

PS graty za screen, jesteś moim koksem, więcej takich, ide juglować soraką pod kryty.

@DOWN

No przecież napisałem, tak w ogóle to liczy się tylko ten licznik

<<<<<<

Opublikowano

dragon wszechmocnu czlowieku, kazdy twoj post to jakas kpina z kogos lub ironia, nie umiesz kurwa normalnie czegos napisac zeby sie milo zrobilo. Nie wiem, moze masz jakies uprzedzenia z dziecinstwa do ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...