Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczęcie przygody z metkiem

Th3CR7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,nie usuwajcie tego postu bo tak naprawdę w innych 100% pewnej odpowiedzi nie da się uzyskać ...

A więc zamierzam zacząć coś grać w metka na PLu ale nie mam dużo wolnego czasu . Grałem już wcześniej i miałem sporo postaci na różnych serwerach , nie było to jakieś noobskie postaci 30lvle ,ale 60++ tyle ,że wtedy miałem sporo wolnego czasu ...

Moje pytanie brzmi jaką postacią grać sobie na Plu serwer solar aby nie robic zadnych dropków bo nie bede miał czasu na to... Z czasem będę chciał wbić większy lvl ale chcę aby była to postać samowystraczalna, od razu mówię ,że postać ma być dobra w pvp i na wojny (szczególnie wojny) uwzględnijcie to ,że gram po 1,5h dziennie , więc jaka postać będzie idealna pod czas mojej gry ,chcę aby postacią się elegancko szybko expiło ,jak coś to na jakich lvlach stopy robic ?

Opublikowano

Niestety muszę przekierować Cię do naszego tematu zbiorczego :

http://www.mpcforum.pl/topic/521555-nie-wiesz-jak-postaci-gra-zapytaj-tutaj/

Co do uniwersalnej klasy ja bym Ci polecał Surę WP.

Samemu dropić możesz,expienie jest strasznie przyjemne a pvp również więc moim zdaniem to byłaby idealna klasa dla Cb.

Ekwipunek jest tańszy od wojownika a lepiej się gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...