Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudna sytuacja

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak każdy wie w tym dziale zaistniała trudna sytuacja. Nie spamujcie i nie załamujcie rąk bo to nic nie da, jedynie reportujcie spamerskie topici. Jako, że ten dział nie ma moda postanawiam się nim w miarę zająć (hacki itd.). Jako, że nie trudno jest robić hacki zrobię coś od siebie. Tylko błagam was nie załamujcie się i nie róbcie większego spamu. Mam nadzieję, że treść tego posta dotrze przynajmniej do połowy osób w tym dziale

Każdy post pode mną będzie uważany przeze mnie za spam

bez gif.

Opublikowano

Kazdy wie ze smierdzisz ale loozik umyj ząbki niemyty smrodzie

Umiem już każda broń oprócz tych ktorych nie ma czyli type89 tar_21 i tych innych

i nadów i broni na 5th slot

Opublikowano

Ja bym mu z chęcią pomógł bo mam dużo czasu i wogóle ;] i wiem co i jak bo nie raz bylem modem jakiegos forum ;]

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Znawca
Opublikowano

nanooc i ziomek Wasze posty to też czysty spam więc się zamknijcie i już nie piszcie takich postów, bo żal.

eryk i co z tego, że byłeś modem na jakimś forum, czemu dalej nie jesteś? Co trudnego jest w założeniu forum? Trzeba umieć rozróżniać spam od wypowiedzi, zwłaszcza tutaj, jak co 2 post to spam. I mój post też jest częściowo spamem i ja w przeciwieństwie do wielu dzieci neo umiem się przyznać, i jestem świadomy, że mój post jest w pewnym sensie spamem.

• Dodaj nową pozycję...