Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Konto na Infinitywar

mati1mateusz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinam sie pod tym tematem . Wyskakuje mi ten sam blad . Wiele osob ma z tym problem i nie wiemy czemu :/ Najlepiej zeby ktos napisal ticketa do ten calej "Administracji" i moze wkoncu by cos z tym zrobili lub porobili konta itp ...
Mnie to juz wkurza pobralem 3 dni temu i nie moge znalesc przyczyny czemu nie dziala ... oOo...

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

koledzy najpierw zróbcie na nexonie a najlepiej na mail zehnminutenmail.de i weście ten przykładowy następnie kliknijcie jak założycie konto na nexonie aktualisieren na tym mailu potem robicie to wszystko samo na stronce infinity pomogłem daj ++

Opublikowano

Na nexonie trzeba w hasle dac specjalne znaki takie jak : !@#$%^&* ... A na infinitywar sie nie da ... Wiec nie wiem ... Gateway a masz gg ?? Bo jakos niezrozumiano napisales to cos :DDD

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

nie ja też próbowałem

nie da sie jeśli chcecie żebym założył konto to pisać na GG 44537581 max 4 konta założe

ale nie polecam grać po zrypali server nawet tera 1 famas w is niema

Opublikowano

Zacytują kolegę

Zebym sie nie rozpisywal prosto i logicznie ...

1. Zakladasz konto na tej stronce

: http://en.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main.

2. W hasle wpisujesz np : kabum123!
3.Potwierdzasz adres email.
4.Zakladasz nowe konto na tej stronce

:http://185.5.173.134/nexon/

5.W hasle wpisujesz np : kabum123.
6.Wlaczasz gre InfinityWar.
7.Wpisujesz login i haslo podane przy rejestracji numeru 1.
8. Potem wpisujesz haslo podane przy rejestracji numeru 4.
9. Cieszysz sie gra !!!

PAMIETAJ !!! MUSISZ MIEC TAKIE SAME ID CZYLI HASLO !!!
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

ale zjebali infinity pisałem na ts z trade podobno mają prżejść pod wersje 2.0 teraz famasa nie ma w is pamiętam było około wtedy 7900 acount a tera niecałe 800 ;/ praktycznie ludzie z niemczech tylko grają bo wgl crashuje

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam maly problem z infinity kiedys gralem a teraz po dlugim czasie chcialem pograc ale nawet nie wiem jak sie ta gre pobiera z jakiej stronki i jak sie konto zaklada bo nie wiem juz nic na temat tej gry ; (((( prosze o linki do stronki i do pobierania

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam maly problem z infinity kiedys gralem a teraz po dlugim czasie chcialem pograc ale nawet nie wiem jak sie ta gre pobiera z jakiej stronki i jak sie konto zaklada bo nie wiem juz nic na temat tej gry ; (((( prosze o linki do stronki i do pobierania

Skoro już poruszyłeś ten temat to zapraszam tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/853480-infinitywar-wszystko-co-dotyczy-infinitywar/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...