Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z InifnityWar !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1360770078-U702970.png

W związku, że w ostatnim czasie w dziale WarRock Private i Inne szerzy się spam tematami powstaje ten temat. W celu zmniejszenia bałaganu w dziale, od dzisiaj wszystkie wasze Pytania, Problemy, Prośby związane z serwerem InfinityWar kierujemy w tym temacie. Od tej pory każdy osobny temat dotyczące serwera InfinityWar będzie zamykany. Spam takimi tematami poskutkuje warnem.

Również posty którę będą spamem w tym temacie, zostaną nagrodzone 5 % procentami ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba 4.0 Pobrać ;)

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Problem rozwiązany.

żal mi cie wilczek.

Miałem problem, to tu napisalem.

Pokombinowalem i to naprawiłem :) wiec za co 5%.

// Skargi na PW, dostałeś 5 % za post typu : Problem rozwiązany, miałeś błąd zostawić.. i najwyżej napisać, że rozwiązany. Spam, rada z gm'em.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Gdzie mogę kupić Rangę Donator ([D]) . Niektorzy twierdzą , że jest z eventu , ale porozmawiałem z paroma Polakami i wiem , że się da ;)

Opublikowano

Gdzie mogę kupić Rangę Donator ([D]) . Niektorzy twierdzą , że jest z eventu , ale porozmawiałem z paroma Polakami i wiem , że się da ;)

Można ją kupić u Trademarka za 10 euro. Są też eventy na których można wygrać kod na Donatora. Np. wczoraj taki byl ;)

Opublikowano

2UP@

Spróbuj się zalogować na stronie, kliknij na swój nick czyli User Panel i --> Donator, zobacz może coś.

Bo premium się kupuje w item shopie ;3

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Hahahaha patrzcie . Gram sobie dosłownie przed sekundą , wbił jakiś tam GM na room z 1 lvlem . Ostra rozgrywka , prawie cały czas jak lamka padałem . W końcu udało mi sie jako sniperowi zabić 3 osoby pod rząd i to z MP5K Red . 2x Head , raz na czysto , w tym GM'a . Napisałem ,, hahaha '' , chyba dość logiczne , i patrzcie co z tego wyszło :>

Małe pamiątkowe zdjęcie :

post-855762-0-72656200-1366637205.png

Opublikowano

Serwer nie pada , tylko są często ( jak Trade wchodzi ) aktualizowane Lucky Shoty . A promocody możesz dorwać ino na eventach .

Opublikowano

Temat został wyczyszczony, więc powtórzę jeszcze raz.

Proszę nie spamować tutaj postami typu : Dostałem bana bo zabiłem gm'a, serwer działa?, serwer znowu pada? Takie posty będą karane 5 pkt. Pozdrawiam

Dodali cos nowego ? Czy dalej wszystko smiga po staremu

Nie wiem czy była jak wtedy grałeś, ale można kupić premium na stronie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Pobralem clienta na mega.com.nz w przegladarce chrome, i gdy mam 100% nic sie nie pojawia i nie wiem ocb...

@EDIT

Nie moge sie zalogowac ;//

Opublikowano

Pobralem clienta na mega.com.nz w przegladarce chrome, i gdy mam 100% nic sie nie pojawia i nie wiem ocb...

@EDIT

Nie moge sie zalogowac ;//

Pobierz z Multiupload albo infinitywar, wyłącz zaporę.

A ten edit to nie umiesz się zalogować na stronie czy w grze ??

Pobrałeś już? Zainstaluj NF 3.5 i 4.0

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie moge zalogowac sie do gry wpisuje pasy i nic nie wyskakuje.

Wbiłem przed chwilą , co to za syf jakiś . Zabiłem 4 typa i serv padł . Z is'u wycofali prawie wszystko , zostało Mp7 za 6000 cash .. Bez przesady .. żeby sobie pozwolić na więcej rzeczy za Cash trzeba kupić Donatora za 10 euro -.- . Co do logowania , pobierz grę jeszcze raz o ile Twój błąd się ponawia .

Opublikowano

Omg, jak serwer mogl pasc jak kurwa strona dziala i jest 17graczy ....

EDIT@

Wbilem na serwer wszystko jest normalnie, tylko po kupieniu premki nie moge sie zalogowac narazie,

Opublikowano

o stary ale zrypali infinity famasów nie ma tylko z lucky ://// mam to gdzieś pisze na skype do trade

@EDIT

Wszystko jest już normalmnie

Opublikowano

o stary ale zrypali infinity famasów nie ma tylko z lucky ://// mam to gdzieś pisze na skype do trade

Co zrypali -.- ? fajnie jest .

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...