Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowe Pliki Serwerowe Angielskie

Shuishy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up dokładniej

aby włończyć serwer :

m2start

aby zatrzymać serwer:

m2stop

bez żadnego / np /m2start

Opublikowano

Nie wiem jak dla niektórych , lecz robienie serwera na takich plikach ( nie oceniam plików , są dobre z tego co widze ) to zwykłe frajerstwo w przypadku osób które miały już kilka razy serwer.

Czyste Pliki Rulez i tak trzymać.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Pobierałem już 3x pliki i za każdym razem wywkakuje błąd przy wypakowywaniu (Pobieram z multiupload)

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Dzięki za wstawkę

6-cia umiejętności zostały dodane i wolny od błędów na Wojownika i Ninja

Sześcia umiejętności :]

Google tłumacz po raz kolejny mnie zadziwia.

Pozdrawiam

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Nie opłąca się tych plików ściągać bo trochę bugów jest ... Ja je mam na kompie a raczej na dysku jak i klijęta tak i pliki serwerowe ....

Jeśli ktoś chce to mogę je przetumaczyć na polskie .

Opublikowano

czemu moj post zostal usuniety chcialem sie dowiedziec co jest tylko ze przy wlaczonych poprawnie plikach i laczeniu z clienta z tad mam blad polaczenia

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

czemu moj post zostal usuniety chcialem sie dowiedziec co jest tylko ze przy wlaczonych poprawnie plikach i laczeniu z clienta z tad mam blad polaczenia

zle coś zrobiłeś w intrologin.py i dla tego masz błąd .

na mega.co.nz polecam

a zmieniłeś w intrologin.py na swoje ip ???

Kuffa Pliki Fajne ale Mam błąd tak mysle ze chyba trzeba w root zmienic a ja mam to popsute mogl by mi ktoś zrobic. ? IP: 25.77.222.65 ROtty: http://www.multiupload.nl/YAC8WGNZ3Q

Nie zmieniasz nic w root bo jeśli zmienisz to ci klient padnie :)

??WarumHure??

robisz tak Wchodzisz w klienta i tam jest folder root_pack

klikasz na ten folder 2razy i szukasz tam intrologin.py

Jeśli znalazłeś intrologin.py to otwierasz go w Notepad++ i szukasz tam to co ci dam w spoilerze

def __OnClickChannel1Button ( własny )

własny . strumień . SetConnectInfo ( "Twoje ip Z końcówką 100!" , 13001 , "twoje ip z końcówką 100" , 11002 )

netto . SetServerInfo ( "Server - Ch 1 " )

netto . SetMarkServer ( "twoje ip z końcówką 100" , 13001 )

własny . serverinfo . SetText ( "By Signe - Ch 1" )

app . SetGuildMarkPath ( "10.tga" )

app . SetGuildSymbolPath ( "10" )

Potem zamykasz to i zapisujesz i przechodzisz do locale.py i szukasz tam takiego czegoś

szukasz tylko to --------> APP_TITLE = "Twoja nazwa klienta"

Potem wracasz i jest tam "MasterEPack" klikasz na nie go 2 razy i potem w lewej częsci programu pojawi się opcja "Compliar"

kliknij na jednym a potem wybierz "Root.xml" i potem klikasz na Compliar i zamykasz program wracasz do folderu głównego i klikasz

[ By_Signe ] i grasz życzę miłej zabawy ...

A zapomniałem jak komuś strona nie działa to niech wpisze swoje ip np 192.165.1.100instal i wtedy strona się robi tam wpisujecie nazwę strony itp ...

50 Postów

100 Postów

200 Postów

300 Postów

400 Postów

500 Postów

600 Postów

700 Postów

800 Postów

900 Postów

1000 Postów

Przepraszam słonko, ale nie dam rady się wybrać z tobą do restauracji wieczorem. Zostałem dziś zabity już cztery razy i jestem bez kasy.

Cześć szefie. Myślę że nie dam rady się dzisiaj pojawić w pracy. Moje ciuchy robocze są zniszczone i nie mam kasy na naprawę.

Przepraszam szefie, ale nie uda mi się dotrzeć do pracy dzisiaj... Mam krowy do zabicia. To długa historia - kiedyś opowiem.

Hej szefie, prawdopodobnie się spóźnię trochę do pracy dziś. Deckard Cain poprosił mnie żebym został chwilę dłużej.

Cześć kochanie. Ja w sprawie dzisiejszego wieczoru... Czy miała byś coś przeciw gdybyśmy odłożyli to do jutra? Mam problemy z trawieniem mięsa od rzeźnika. Chyba było nie świeże...

Opublikowano

zle coś zrobiłeś w intrologin.py i dla tego masz błąd .

a zmieniłeś w intrologin.py na swoje ip ???

Nie zmieniasz nic w root bo jeśli zmienisz to ci klient padnie :)

??WarumHure??

robisz tak Wchodzisz w klienta i tam jest folder root_pack

klikasz na ten folder 2razy i szukasz tam intrologin.py

Jeśli znalazłeś intrologin.py to otwierasz go w Notepad++ i szukasz tam to co ci dam w spoilerze

def __OnClickChannel1Button ( własny )

własny . strumień . SetConnectInfo ( "Twoje ip Z końcówką 100!" , 13001 , "twoje ip z końcówką 100" , 11002 )

netto . SetServerInfo ( "Server - Ch 1 " )

netto . SetMarkServer ( "twoje ip z końcówką 100" , 13001 )

własny . serverinfo . SetText ( "By Signe - Ch 1" )

app . SetGuildMarkPath ( "10.tga" )

app . SetGuildSymbolPath ( "10" )

Potem zamykasz to i zapisujesz i przechodzisz do locale.py i szukasz tam takiego czegoś

szukasz tylko to --------> APP_TITLE = "Twoja nazwa klienta"

Potem wracasz i jest tam "MasterEPack" klikasz na nie go 2 razy i potem w lewej częsci programu pojawi się opcja "Compliar"

kliknij na jednym a potem wybierz "Root.xml" i potem klikasz na Compliar i zamykasz program wracasz do folderu głównego i klikasz

[ By_Signe ] i grasz życzę miłej zabawy ...

A zapomniałem jak komuś strona nie działa to niech wpisze swoje ip np 192.165.1.100instal i wtedy strona się robi tam wpisujecie nazwę strony itp ...

Dzieki Potem moze zrobie :P teraz nie mam czasu

@edit Dupa nie wychodzi mi, Zrobil byś. ? PLS

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

porty masz odblokowane ???

50 Postów

100 Postów

200 Postów

300 Postów

400 Postów

500 Postów

600 Postów

700 Postów

800 Postów

900 Postów

1000 Postów

Przepraszam słonko, ale nie dam rady się wybrać z tobą do restauracji wieczorem. Zostałem dziś zabity już cztery razy i jestem bez kasy.

Cześć szefie. Myślę że nie dam rady się dzisiaj pojawić w pracy. Moje ciuchy robocze są zniszczone i nie mam kasy na naprawę.

Przepraszam szefie, ale nie uda mi się dotrzeć do pracy dzisiaj... Mam krowy do zabicia. To długa historia - kiedyś opowiem.

Hej szefie, prawdopodobnie się spóźnię trochę do pracy dziś. Deckard Cain poprosił mnie żebym został chwilę dłużej.

Cześć kochanie. Ja w sprawie dzisiejszego wieczoru... Czy miała byś coś przeciw gdybyśmy odłożyli to do jutra? Mam problemy z trawieniem mięsa od rzeźnika. Chyba było nie świeże...

Opublikowano

Ściągam pliki zobaczymy co z tego wyjdzie ; )

+

Da ktoś jakiś normalny link do clienta typu speedshare?

edit : Dlaczego w virtualbox nie moge wpisac /etc/rc.d/netif restart ? Wychidzi -etc-rc itd...

Opublikowano

Ściągam pliki zobaczymy co z tego wyjdzie ; )

+

Da ktoś jakiś normalny link do clienta typu speedshare?

edit : Dlaczego w virtualbox nie moge wpisac /etc/rc.d/netif restart ? Wychidzi -etc-rc itd...

Gdy masz juz sysinstall wchodzi w keymap i tam zmieniasz na polish czy tam poland iso. Mam nadzieje że pomogłem.

Opublikowano

Game na tych plikach jest w wiarę stabilne? Bo zastanawiam się czy nie wykorzystać go do siebie na server :D

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Dzięki kolego ale już sobie poradziłem można również kliknąć SHIFT + 7 . Ale dzięki za info przyda się później leci +

Nie trzeba było :) ale dziękuje.

Opublikowano

Zrobi ktoś reup clienta na inny hosting? ..

Mi się kurwa zatrzymuje na 45% i chuj.. 10 razy próbowałem i to samo *.* .

Wkurwić się można. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...