Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PILNE]Zaufać sprzedawcy ?

goes173

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niby jest te 22 negatywy , lecz ani jeden z LS13 ... Same z Serwerów Upload i 2 z Euro Truck 2 . Żaden z LS , narazie próbuje nawiązać kontakt z sprzedawcą .

A mam też 2 pytanie , jeśli kupuje pudełkową wersje gry to limit wykorzystania klucza jest tylko jeden na przypisane podczas instalacji IP , czy jak starsze wersje Fify(09) mają określoną liczbe kodów ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Radziłbym nie ufać i już lepiej z chomikuj ściągnąć ;D

Jak można grać w takie gry...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@up , negatywy z innych aukcji nie z LS13 , ma ok.70 pozytywów z LS13 ...

A co z tą 2 aukcją ?

Opublikowano

Moja rozmowa z panem z aukcji nr.2

Ja:

Witam, ja z pytaniem do aukcji LS13 . Klucz aktywuje Single jak i MultiPlayer ? Jeden klucz przypada na ile osób ?

45823557:

Witam, jak to na ile osób?

Chyba oczywistym jest że jedna osoba -> jeden klucz
Z Tym, że skany będą dostępne do godzinki, półtorej

Ja:

No , przyznam że trochę niewierze normalna cena to 70-100zł a tu 18zł .

45823557:

Hehe, jest to jedyna aukcja w takiej cenie (mamy specjalną promocję, na start w alegro)

Ja:

To czyli , jeden klucz na jedną osobe jest on nowy przez nikogo nie aktywowany ?

45823557:

Tak

Ja:

Zastanowie się jeszcze , dziękuje .

45823557:

Dziękuje również za rozmowę.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

45823557:

Dzięki 8 lut, 22:33 Ps.
jeśli miałby w zamiarze Pan u nas zakupić jednak ten kod (proszę
wcześniej napisać lub zadzwonić czy skany są już dostępne od ręki)

Dziś wyjątkowo jesteśmy do 14:00.
Tutaj gg zna Pan numer lub +48 512 697 645

Sory z jakość , ale kożystam z gg.pl ;_;

I jeszcze mam pytanie , Co to SKAn gry , "aukcjoner" pisze iż on wysyła mi skan gry ... Jestem w tym ciemny ...

Opublikowano

Wiesz co ? Nie kupuj na allegro , idź do EMPIKU , Wydaj te 70 zł na
oryginalny Symulator i klucz . Wtedy przynajmniej będziesz miał pewność ,
że działa i że nie jest wykorzystany . To Chyba najlepsze rozwiązanie

Opublikowano

To jest 100% fake... koleś się wycwanił i zastępował za każdym razem klucz słowem skan...

Tak tak... promocja na start... od razu widać, że konto założone do oszukiwania...

W jakim celu miałby dawać ludziom klucze... bo to jest dawanie bo on musiałby sam dołożyć ok. 80zł...

Opublikowano

to single jest...

dlatego tak tanio

W tej (1) aukcji pisze , iż Multi i Single .

To jest 100% fake... koleś się wycwanił i zastępował za każdym razem klucz słowem skan...

Tak tak... promocja na start... od razu widać, że konto założone do oszukiwania...

W jakim celu miałby dawać ludziom klucze... bo to jest dawanie bo on musiałby sam dołożyć ok. 80zł...

Wiele razy kupowałem już SKAN'y (CS , ETS2 itd.) Jak to by był fake to by niemieli chyba sklepu internetowego ... 18zł to znowu nie tak dużo , więc poczekam jeszcze na Wasze opinie .

Opublikowano

18zł to nie dużo jak chcesz to możesz kupić, ale według mnie to i tak fejk jest, zrobisz jak będziesz chciał, bo w końcu 20zł to nie są duże pieniądze.

Minus.png
Opublikowano

Radziłbym nie ufać i już lepiej z chomikuj ściągnąć ;D

Jak można grać w takie gry...

Jak ktos kocha rolnictwo (czyli ja) to gra

URSUS C360 EWRYLER

http://www.mody.eu/pic4/530c360-3p.gif

Opublikowano

Dokładnie , mieszkałem na wśi , lecz ,lecz ... Zawsze jade na wakacje do babci pomagać , kosić ładować zborze .

Opublikowano

normalnie to 100zl , tu 18 :-)

Pisząc z tą firmą czy też Panem dowiedziałem się , iż istnieją już troche i z okazji pojawienia sie na allegro maja promocję . Sklep internetowy posiadają ...

Opublikowano

W ciemno nie kupuj... jeśli ma słabe opinie to nie ryzykuj wogóle. Za 20 zł.. Lepiej już grę kupić i już... Ew odpuścić sobie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Możesz kupić i dostaniesz kod, ale to rosyjski CD-Key, który działa przez 2-3 tygodnie, a potem już nie można grać. Miałem już takie dwie sytuacje i te Keye są rozsyłane do kilku tych samych osób, lepiej wspomóc wydawcę gry i kupić wersję pudełkową.

Opublikowano

Pisałem z sprzedającym , wnioskując z naszej rozmowy ktorą tu zamieściłem miejądz nadzieje , iż będzie ok. a wnioskując to jeden kod na jedną osobe ...

Opublikowano

Chłopie myślę, że się po prostu napaliłeś, na pierwszy rzut oka widać, że to oszust. Ja bym nie ryzykował, bo różnie może być, może faktycznie ma klucz, co z tego nie masz pewności ile osób posiada taki sam. A multikeye (nie wiem jak to nazwać ;p) się blokuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...