Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] niezły rozpierdol na botach ;>

darkkaj#9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o91aof.jpgchciałem się Wam pochwalić jak zaorałem na botach, testowałem nowy build, który zamierzam użyć na rankedach, aby się wybić, bo jak na razie to same noobaski mi się trafiają - mile widziane uwagi na temat buildu i statystyk

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Naprawdę jest się czym chwalić, grą na botach, BRAWO !

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Doskonał build, sam stosuje podobny i jestem aktualnie na 850 ( 850 bo chcialem wyzej ale nub tim caly czas i nub jungler).

Moze duo zagramy, zagramy double topa bo jungler troche uselles i zawsze gre spierdala, pozdrawiam.

Opublikowano

@2up

jak grasz z dobrym teemo AP to jego grzyby rozpierdzielaja jakies 3/5 hp ad carry, jesli umie on grac i przygotuje grzyby przed teamfightem to jest on praktycznie wygrany, a ad teemo moze miec dobre early i mid ale w late nic nie robi.

jesli z tym buildem chcesz carrowac rankedy, to Ci sie nie uda, i mysle ze to Ty jestes tym problemem w "noob teamach"

Opublikowano

Doskonał build, sam stosuje podobny i jestem aktualnie na 850 ( 850 bo chcialem wyzej ale nub tim caly czas i nub jungler).

Moze duo zagramy, zagramy double topa bo jungler troche uselles i zawsze gre spierdala, pozdrawiam.

możemy pograć, ludzie mnie nie lubią jak widać...

same hejty się znalazły, już carrnąłem 1 grę na 3, bo w dwóch pozostałych sfeedowali... żal mi Was troche tylko hejtujecie, a sami byście takiego wyniku nie zrobili nawet

ps. na rankedach mam brąz 3

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

na jakim serwie mozna cie znalesc? bo chce zagrac duo jestem w brozowej dywizji IV ;) ladne staty

dzięki, gram na północ wschód, ja jestem w brąz 3, więc możemy na spokojnie grać razem, fajnie by było

JP7SYyZ.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...