Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Atuty/umki w sporcie, grillu, hellcatcie

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno na te wszystkie pozycje co wymieniłeś będą różne perki.Podam swój zestaw co mam na kociaku:

zwiad,zarowa

snajper,camo

jazda terenowa,hamowanie

rozeznanie,camo

magazynowanie,camo

+lorneta+siatka+skupiacz

Opublikowano

Sport

Dla dowódcy jako pierwszy skill Żarówka albo Mentor, potem według uznania

Dla celowniczego - Dead Eye, naprawa albo gunner i na odwrót

Kierowca - Gładka Jazda, jazda terenowa albo naprawa i na odwrót

Radiooperator - imo skille dla tego załoganta są tak bezużyteczne na czołgu ciężkim, już lepiej wybrać naprawę, potem gaszenie a trzeci to tam rybka.

Ładowniczy - bezpieczny magazyn, zastrzyk adrenaliny, naprawa

Moduły - dosyłasz, stabilizator, wentylacja.

Działo, to co strzela 4x na minutę, jak to ująłeś.

Grill:

Dowódca: Żarówka, cammo

Celowniczy: Designated Target, Cammo, Gunner?

Kierowca: Hamowanie sprzęgłem, Cammo

Radiooperator: Rozeznanie w sytuacji, cammo, potem albo naprawa albo signal boost.

Ładowniczy: Zastrzyk adrenaliny, cammo

Moduły: dosyłacz, stabilizator, siatka maskująca.

76561198001815076.png
Opublikowano

Sport

Moduły - dosyłasz, stabilizator, wentylacja.

Grill:

Moduły: dosyłacz, stabilizator, siatka maskująca.

Arty i ruskie nie mają stabilizatorów tylko Ulepszone systemy naprowadzania. Do tego w Artach przydaje się na pierwszą umiejkę żarówa i Camo, na drugie sobię kombinuj. W sporcie natomiast na pierwszą polecam BiA.

Opublikowano

Arty i ruskie nie mają stabilizatorów tylko Ulepszone systemy naprowadzania. Do tego w Artach przydaje się na pierwszą umiejkę żarówa i Camo, na drugie sobię kombinuj. W sporcie natomiast na pierwszą polecam BiA.

Nie pamiętam w sumie jak się ten moduł nazywa po polsku, ale po ang jest to vertical stabilizer. Co do wyboru perków jest multów możliwości. Zawsze możemy wybrać na każdym załogancie cammo, a potem po osiągnięciu odpowiedniego pułapu expa, przetrenować na co innego.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeśli grasz kompanie weź na grillu zastrzyk adrenialiny i niech ci ktoś z drużyny zdejmie hp(zdarzają się kille).Ja tak robię na kompaniach :D

Opublikowano

Jeśli grasz kompanie weź na grillu zastrzyk adrenialiny i niech ci ktoś z drużyny zdejmie hp(zdarzają się kille).Ja tak robię na kompaniach :D

Na tak niskich tierach to może i się przydaje, bo arty mają mały splash i z kontry tak łatwo nie padniesz, ale na wyższych tierach odradzam takie zabawy, bo jeden splash i pozamiatane.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...