Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CM 1.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem kiedys cma 1.2 ale mialem format (oczywiscie ten kod co lodi kazał mi podać u niego ciagle jest) .Czy ktos mogl by mi podac linki na pm do tych dwoch programow (cm i ten drugi program)

Opublikowano

A po co ci jak Cm już nie chodzi tylko nieliczni wiedzą jak go uruchomić;] a po 2 to lodi musi ci dać ten kod :0(A po formacie automatycznie go tracisz i musisz kupić.)

Edit: A jo sory to ty mu dajesz kod a on ci taki plik ;ppp

Opublikowano

potrzebny mi na prywatne serwery........a to nie lodi podaje kod mi tylko ja jemu zonk;/ a ja juz mu podawalem ten kod wiec on go ma wstukanego u siebie w tej bazie .......

Opublikowano

LOL fingerprint to nie jetst kod sciagany z softu dziecko tylko z hardware jesli wiesz co to...

wiec jak mu lodi podesle stary plik to dalej bedzie działac. i nie wypowiadaj się jesli nie masz zielonego pojecia o czyms...

Opublikowano

tak podczepiam sie pod wypowiedz wyzej... kiedys byl temat jak bys w kompie cos zmienil np. procesor to wtedy by Ci nie dzialal...

czyli

[qupte]... kod sciagany z softu dziecko tylko z hardware jesli wiesz co to...

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.