Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gołota vs Saleta

Głosowanie  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Go?ota vs Saleta 23.02.2013r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wiadomo lub nie wiadomo już nie długo walka

http://media.cyfrowypolsat.pl/pr/233040/polsat-boxing-night-golota-vs-saleta-start-sprzedazy-w-ppv-cyfrowego-polsatu-i-ipla

Proszę o głosowanie w Ankiecie i bez zbędnego spamu "typu ja głosuje na tego i tego"

masz coś sensownego do powiedzenia to pisz : )

ja osobiście oddaje głos na Gołotę zawszę byłem i będę za nim

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

Według mnie ta walka jest tylko i wyłącznie dla kasy... 40 złotych płacić, aby to zobaczyć? Czy to nie jest lekka przesada?

Jeżeli chodzi o samą walkę jestem za Gołotą.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jaka komercha, 40 zł zapłacić, żeby jakiś pojedynek obejrzeć bez sensu, a co do walki myślę, że gołota wygra, ale wszystko jest możliwe.

Minus.png
Opublikowano

f5

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

Gołota zdecydowanie ;)

Za Saletą nie bo on jest za czarnymi pedałkami (kto ogarnia polską ligę wie o co chodzi:))

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Co do tych 40 zl to smiech na sali rozumię jakiś wielki pojedynek typu Adamek Kliczko ale i tak bym chyba kasy na to nie dal ;d max 10 zl ;], a co do zwycięscy myślę że będzie nim Gołota; ]

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

2 dziady padną razem :D za jednym ciosem hehe :) no ale bardziej gołota w formie ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

@up, na necie powinny być jakieś darmowe streamy :D

A moim zdaniem wygra Gołota :D

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Kolejne wymysł Polsatu tylko po to żeby wyłudzić hajs. Dobrze że mam dobrych kolegów którzy mnie zaprosili do siebie na walke :D

Gołota

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...