Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 250k uri potrzebne!

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem ponieważ potrzebuje 250k uri ;c Kbota mam wykorzystanego a ibot juz za chwile sie skonczy :c

Potrzebuje 230k uri jeszcze na aegisa.. Jest jakaś mozliwość żeby pobocić jeszcze jakoś? Zależy mi na aegisie bo flaxem 11lf3 to gówno golcem pobije samemu

Opublikowano

Możesz kupic uridium, albo zbierać ręcznie. Ew. KOS, OS i zbieraj palladium, może jakieś wrota się uda złożyć.

Opublikowano

Jak bot się kończy to nic na to nie poradzimy. Zawsze zostaje ci trial pbdo bota (nie wiem czy teraz jest aktywny) ale to też mało co da. Dziennie 1h bocenia ~4k uri (z twoim wyposażeniem 3k). Jak nie chcesz wydawać dużo kasy to kup kbota i po problemie.

reklama

Opublikowano

Jak bot się kończy to nic na to nie poradzimy. Zawsze zostaje ci trial pbdo bota (nie wiem czy teraz jest aktywny) ale to też mało co da. Dziennie 1h bocenia ~4k uri (z twoim wyposażeniem 3k). Jak nie chcesz wydawać dużo kasy to kup kbota i po problemie.

Trial pbdobota jest wyłączony więc se nie poboci.

b_560x95.png

Opublikowano

Jest wyłączony bo naprawiają wszystkie bugi z trialem ale nie długo powinien znowu być. Co nie zmienia faktu że dzięki temu trialowi dziennie zarobisz 3k uri!!! Według mnie bezsens w ogóle bawić się w to.

reklama

Opublikowano

Tyle powiem że w 24 h na trialu nie nabijesz 230 tys. uri my też tobie nie damy więc kup bota to nie kosztuje aż tak wiele a zwraca się bardzo szybko

Opublikowano

Masz jedynie 3 opcje

1. Kupić uridium przez płatności (nieopłacalne)

2. Kupić choćby kbot noGG za około 40zł(opłacalne jak masz mniej kaski)

3. Samemu nabić te całe 230/250k urki co Ci zajmie BAAAARDZO DŁLUUGO tym bardziej że nie masz FE.

Najbardziej polecam drugą opcje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...