Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ FeedTheBeast ■ [DireWolf20 1.4.7][SV][100S][24/7][Dedyk]

ZielonyJoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm a jak zrobiłeś FTB non premium? bo jak wziales Play Offline to ci nie zadziała :P Trzeba kupic MC no chyba ze ktoś wykombinuje FTB non-premium :)

Opublikowano

Serwer na razie staje na nogi. Zapowiada się fajnie.

@OFFTOP

Dla wszystkich ludzi bez premium mam linka do FTB non premium!:

http://www.filedropper.com/ftb122

SKAN:

https://www.virustotal.com/file/5ca61842798e7a18ec0a2f231459959c8cb236be18d8401fdb854db2c1ffc55d/analysis/

@EDIT

Dodałem skan.

Launcher jest ze strony mpgh.net!

za duża sygna

Opublikowano

fajnie by bylo jak bys dodal komendy sethome i tpa to ten server by wymiatal.

Niestety nie potrafię połączyc Feed The Beast'a z Bukkitem :/ Kombinowałem coś teraz i cały serwer się popsuł -.- więc zostawie już tak jak jest :/

Opublikowano

Gdyby ktoś mógł pomóc :/
Działał mi normalnie server ftb ale kombinowałem i przestał działac, wgrywam wcześniejsze pliki serwerowe ale nadal serwer nie chce się odpalic...

Czy wiecie może jak wgrac na serwer FTB pluginy? Bo nie mogę nawet cuboida założyc czy zrobic permisji :/

Jeżeli to się nie uda będę robił serwer TerraFirmaCraft, jest to nie doceniany mod utrudniający...a raczej urozmaicający rozgrywkę zobaczcie sobie na youtubie :)

Komu się spodoba to piszcie który serwer wolicie TerraFirmaCraft czy FeedTheBeast

Opublikowano

Gdyby ktoś mógł pomóc :/

Działał mi normalnie server ftb ale kombinowałem i przestał działac, wgrywam wcześniejsze pliki serwerowe ale nadal serwer nie chce się odpalic...

Czy wiecie może jak wgrac na serwer FTB pluginy? Bo nie mogę nawet cuboida założyc czy zrobic permisji :/

Jeżeli to się nie uda będę robił serwer TerraFirmaCraft, jest to nie doceniany mod utrudniający...a raczej urozmaicający rozgrywkę zobaczcie sobie na youtubie :)

Komu się spodoba to piszcie który serwer wolicie TerraFirmaCraft czy FeedTheBeast

Ja wolę Feed The Beast ale, jak się nie uda to TerraFirmaCraft może być.

@OFFTOP

Zrobisz coś z Gravul15?

za duża sygna

Opublikowano

gówno nie chodzi !

Zapraszam na serwer RedCraft IP:176.9.41.151:25875

Zapraszam na serwer WiadroCraft IP:wiadrocraft.maxc.pl:25660

Opublikowano

srever jest non premium jak i premium zeby grać na non premium wystarczy pobrac z tego tematu link co podal jakis uzytkownik

Serwer na razie staje na nogi. Zapowiada się fajnie.

@OFFTOP

Dla wszystkich ludzi bez premium mam linka do FTB non premium!:

http://www.filedropper.com/ftb122

SKAN:

https://www.virustotal.com/file/5ca61842798e7a18ec0a2f231459959c8cb236be18d8401fdb854db2c1ffc55d/analysis/

@EDIT

Dodałem skan.

Launcher jest ze strony mpgh.net!

daj na inny chosting bo padlo

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

srever jest non premium jak i premium zeby grać na non premium wystarczy pobrac z tego tematu link co podal jakis uzytkownik

daj na inny chosting bo padlo

Link nie dziaka :(

Daj nowego linka jak mozesz :D

Pozdrawiam Speenaker

Opublikowano

SERVER JEST PREMIUM WBIJAM PRZEZ PACKA NON PREMIUM CO PODAL PEWIEN UŻYTKOWNIK I NADAL NIE DZIAŁA... Z

ZielonyJoint Zrób non premium ...

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

Sorki ludzie -.- Przez 2 dni nie mogłem wbic na forum pokazywało mi że trwają prace na stronie ale już wszystko działa a serwer przez te 2 dni zmienił się na TerraFirmaCraft ale już ponownie jest FeedTheBeast bo za mało ludzi ogarniało tamten mod :P

Sorki za komplikacje serwer zmieniłem już na non-premium i wszystko powinno działac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...