Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z kolegą Czy samemu od nowa .?

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Pytanie czy według was Grać z kolegą na nowym koncie skile m4/5 Mental .. eQ średnie przeciętne na 51 lv .. mam tam 2 fishboty.. Mam z tego tyle , że mogę tą postacią tylko Grać .. Czy zacząć od nowa na jakimś innym serwerze nw np Solarze .?? Według was.??

sygna_player.gif

Opublikowano

Najlepiej zacząć na nowszym serwerze, bo są tam mniejsze ceny i zupełnie bardziej opłacalna inflacja. Do tego jest więcej graczy oraz lepsza atmosfera w mieście. Ten 51 lvl i skille na M4 to nic wielkiego, to samo możesz chociażby kupić na Solarze za kilka złotych. ;-)

Opublikowano

Zaczynaj gre na nowych serverach, ponieważ nie ma jakiegoś dużego problemu ze zdobyciem eq... Polecam ci wybrać gre samemu, bo potem będą miedzy wami nieprzyjemne sytułacje o głupią gre. :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ja Ci mogę polecić Solar.

W V2 obowiązuje prawo ,,Kto silniejszy" lecz osób jest trochę mniej już lecz jest tłoczno w miastach.

Polecam ci tam zagrać WP'kiem. Zarobić można w przyjemny sposób,skrzynie ucznia pomagają no i przede wszystkim ceny jak za dawnych lat.

Opublikowano

Proponuję Ci - zacznij grę na starszych serwerach. Jest mniej graczy, expowiska puste dzięki czemu możesz spokojnie expić, ceny nie są wysokie.

Zacznij grę od nowa, na początku Wojownikiem Mental, zarób w Lochu Małp i wtedy stwórz główną postać.

Opublikowano

Polecam ci grac z kolega :>

We 2 razniej i wgl

np. ty pomozesz mu on ci pomoze

A, co do serwera to sam wybierz nie pytaj sie innych bo kazdy ma inne zdanie

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

Opublikowano

Powiem Ci jedno, absolutnie nie zaczynaj z kolegą bo prowadzi to tylko do rozpadu. Będziesz z nim może długo grać, ale po pewnym czasie pokłócicie się ostro i drugi wyrzuci cały ekwipunek, bo tak będzie i mówię Ci to ;D Koledzy UP jeżeli on ma już dość dobre konto to chyba raczej, aby kontynuował na nim grę, a nie zaczynał od nowa.

Kup sobie jakieś yangi na Allegro i graj.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Pomocnik
Opublikowano

Namów kolegę do zaczęcia od nowa na s26 Solarze wtedy będzie się wam przyjemniej grało + będzie między wami rywalizacja o lepszy ekwipunek i poziom... :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Mam Pytanie czy według was Grać z kolegą na nowym koncie skile m4/5 Mental .. eQ średnie przeciętne na 51 lv .. mam tam 2 fishboty.. Mam z tego tyle , że mogę tą postacią tylko Grać .. Czy zacząć od nowa na jakimś innym serwerze nw np Solarze .?? Według was.??

Jeżeli chcesz grać z kolegą to najlepiej obydwoje zróbcie formata bo któryś z was może mieć keyloggera i to zależy jak długo go znasz ,a na hackach nie opłaca sie grać bo jeszcze dostaniesz bana.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...