Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eZarabianie na komputerze?

Nipseyyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie dot. zarabiania na komputerze .. podobno 20$2surf jest super extra ... no moja mama ma juz to od kilku dni i ma 2tyś PKT , a jak w pisałem 20$2surf w necie i przelicznik to za 10000 pkt jest 0,10$ - a os 20$ wypłata, więc troche to zajmie na te 20 $ ... - chyba że inaczej jest już, bo nie było nowych tematów, tylko z 2011 ..

Moje pytanie ponawiam, jak robić? Jakieś banery na kompie włączone, reklamy klikać byle co .. żeby zarobić troche na drobne wydatki .. :) 1$ dziennie czy cos ;d

( FORUM [ NABÓR ON ] | www.gamerecords.tk )

Metin2

Opublikowano

A w co się bawić jak tak? :(

Chce zarobić jakoś troche :D

A co to ?

W odśnieżanie przez tą końcówkę zimy, a potem za koszenie trawników jak nie masz 17 lat :) Potem szukaj jakiejś roboty na wakacje tylko nie w hurtowniach napoi itp. bo Cię wychujają. Bd zapierdalał cały dzień, a dadzą Ci marne grosze.

Opublikowano

W odśnieżanie przez tą końcówkę zimy, a potem za koszenie trawników jak nie masz 17 lat :) Potem szukaj jakiejś roboty na wakacje tylko nie w hurtowniach napoi itp. bo Cię wychujają. Bd zapierdalał cały dzień, a dadzą Ci marne grosze.

Mam 16, rocznikowo 17.

W moim mieście "HAJNÓWKA" nie ma hurtowni xD

Metin2

Opublikowano

Takie strony nie są opłacalne na dzisiejsze lata, poszukaj normalnej roboty. Zarabianie w internecie to np. gdybyś był z zawodu grafikiem/technikiem i projektował od podstaw layouty na strony Metina, serwerowni CS'a, jakieś portfolia czy też zwykłe layouty dla firm.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

graj w metka privy lub globale sprzedawaj wartościowe rzeczy na allegro milionów nie zarobisz ale zawsze coś

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

Żeby zarobić ten $1 dziennie to mozesz i klikać w reklany albo uploadować jakieś pliki.

Jeżeli chcesz wyciągnąc te pare k miesięcznie to ucz się web designu / graphic design / programowania itd.

Jak chcesz jeszcze więcej zarobić to już zajmie troche czasu i praktyk, naucz się wszystkiego o SEO i ogolnie o rzeczach związanych z tym i rób tak zwane "killer sites" albo możesz i normalne stronki/blogi robić.

Opublikowano

Ucz się i wykorzystuj to. Nie ma nic za darmo, a więcej stracisz na okuliście na okulary etc. niż dostaniesz z tego i do tego więcej prądu spalisz niż zyskasz ;) Nie warto.

Naucz się robić coś pożytecznego np. język Pythona, a potem rób skrypty i sprzedawaj. Lub coś innego.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ja tam w takie gowna nie wierze

Nie zaśmiecaj mi ku*wa tematu jak nic nie wnosisz, okej?

Takie strony nie są opłacalne na dzisiejsze lata, poszukaj normalnej roboty. Zarabianie w internecie to np. gdybyś był z zawodu grafikiem/technikiem i projektował od podstaw layouty na strony Metina, serwerowni CS'a, jakieś portfolia czy też zwykłe layouty dla firm.

Jakaś podstawowa grafikę tam umiem, ale takich layoutów już nie. :D

graj w metka privy lub globale sprzedawaj wartościowe rzeczy na allegro milionów nie zarobisz ale zawsze coś

No grałem na EliteMT2 , sprzedałem 3 konta za 30zł i teraz na pl mam 75 to może też sprzedam kupie coś lepszego i tańszego .. :)

Stwórz botneta, elo.

omg.

Żeby zarobić ten $1 dziennie to mozesz i klikać w reklany albo uploadować jakieś pliki.

Jeżeli chcesz wyciągnąc te pare k miesięcznie to ucz się web designu / graphic design / programowania itd.

Jak chcesz jeszcze więcej zarobić to już zajmie troche czasu i praktyk, naucz się wszystkiego o SEO i ogolnie o rzeczach związanych z tym i rób tak zwane "killer sites" albo możesz i normalne stronki/blogi robić.

No też nad tym pomyślę ..

( mam 16 lat jak coś )

Ucz się i wykorzystuj to. Nie ma nic za darmo, a więcej stracisz na okuliście na okulary etc. niż dostaniesz z tego i do tego więcej prądu spalisz niż zyskasz ;) Nie warto.

Naucz się robić coś pożytecznego np. język Pythona, a potem rób skrypty i sprzedawaj. Lub coś innego.

No ale mówisz że np. Pythona , jeden powie co innego, nastepny innego i juz sam nie wiesz co masz się uczyć.

Metin2

Opublikowano

No ale mówisz że np. Pythona , jeden powie co innego, nastepny innego i juz sam nie wiesz co masz się uczyć.

Myślisz, że profesjonaliści znają tylko jeden język? Żałosna wymówka na swoje lenistwo.

omg.

Akurat stworzenie dużego botneta może przynosić olbrzymie zyski. Tylko trzeba wiedzieć jak i nie mam tutaj na myśli spamowanie ofiar albo wykonywanie płatnych ddos'ów. :)

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Na metku mozesz troche zarobic ;> Ja sprzedalem w 2 dni 2 konta i 200 zł w kieszrni ;]

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Najlepsze jest PPA i tyle. PPA - czyli Pay Per Action. Klient aby pobrać jakiś wysłany przez ciebie plik musi wybrać i uzupełnić jakąś ofertę, za której poprawne wypełnienie przez niego dostajesz od 0.25$ do 20$. Ludziki wyciągają na tym nawet 3000 złotych miesięcznie. Początkowo potrzeba parę godzin dziennie, żeby to rozruszać, ale potem wystarczy 1 godzina, lub nawet mniej.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

ahahhaha, jak ja uwielbiam ludzi co się gówno znają a piszą. Ja bez żadnego wysiłku zarobiłem prawie 300zł na PPA, lecz mój słomiany zapał się skończył bo poflagowali mi filmy i chuj wszystko trzelił xD PPA/PPD lub hazard. Inaczej nie zarobisz(chyba. że inwestycje,ale to już dla zaawansowanych)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...