Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucieczka

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nawet nie wiesz czy tam od cb jeżdżą pociągi to nawet się tam nie wybieraj.A po tem będziesz dzwonił do mamy aby po ciebie przyjechała "bo się boisz"

Opublikowano

Lol, Istny Diabeł pisze w pogaduszkach, że forum jest o czitach no to gratuluję wiesz W POGADUSZKACH mogę pisać o wszystkim nawet jaki dżem jest najlepszy do kanapki ?

Opublikowano

jaki dżem jest najlepszy do kanapki ?

każdy

//zapobiegam tworzeniu nowego tematu

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Schowaj się w piwnicy, na pewno Cię tam nie będą szukać. Nasza policja jest zbyt dystansowa ;p

Opublikowano

"Oczyszczam miasto ze... z pustą głową"
"Eldo miasto wyczyści z tych,

którzy są nie najsyst ale de łorst"

ELDO CIE DOPADNIE ZA SLABY TROLLING !

mmg7cy.jpg
Wkoncu :D

Opublikowano

wy to wszystko bierzecie za Trolling a tak na prawdę chu*a wiecie o życiu

ale co się dziwić przecież wy z "Bogatych domów" to skąd macie takie rzeczy wiedzieć z pewnością stwierdzam że nigdy nie spotkaliście osoby zdesperowanej i nie wiecie jak to jest wiec wszystko bierzecie za Trolling

@panie na dole

na razie umiem czytać więc pokaż mi gdzie Autor napisał że to trolling :)

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

wy to wszystko bierzecie za Trolling a tak na prawdę chu*a wiecie o życiu

ale co się dziwić przecież wy z "Bogatych domów" to skąd macie takie rzeczy wiedzieć z pewnością stwierdzam że nigdy nie spotkaliście osoby zdesperowanej i nie wiecie jak to jest wiec wszystko bierzecie za Trolling

@panie na dole

na razie umiem czytać więc pokaż mi gdzie Autor napisał że to trolling :)

Patolog sie odezwal <_<

To jest tak, albo jestes wystarczajacy mocny zeby dac sobie rade, albo nie. Selekcja naturalna :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Dobra, a na koniec tego ładnego trollingu powiem wam, że u mnie wszystko w porządku i wildarrowi będę lać na grób ;) BEKA Z LUDZI :D

Beka jest z Ciebie, że pokazujesz swój ogromny iloraz inteligencji takim słabym postem. Na początku napisałeś, że to nie trolling, dlatego mało śmieszne. Za takie tematy powinno się tutaj dawać 10% do pasku, bo to już jest powoli żałosne.

Opublikowano

Beka jest z Ciebie, że pokazujesz swój ogromny iloraz inteligencji takim słabym postem. Na początku napisałeś, że to nie trolling, dlatego mało śmieszne. Za takie tematy powinno się tutaj dawać 10% do pasku, bo to już jest powoli żałosne.

Żałosne jest to, że jakiś modek zamknął temat, a potem otworzył popierają trolling gratuluje !
Opublikowano

Mam dla ciebie plan!

1.hoduj konie

2.Zachoduj wyscigowego rumaka

3.ucieknij na rumaku na jamajke

4.zamieszkaj z malpami czy co tam jest

5.zyjesz dlugo i szczesliwie

o i zapomnialem znajdz se samice!!

http://www.mody.eu/pic4/530c360-3p.gif

Opublikowano

O kurwa, ale śmiechłem.

(P)-Patologia lubią to

t@

Google wszystko ci powie, policja cię nie znajdzie, nawet nie będą próbowali. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę, że pierwsze co jak policja będzie Cię szukała to zobaczy sobie do twojego komputera i zobaczy co napisałeś?

Napisałeś gdzie uciekniesz i co zrobisz bardzo mądre... Wiesz, że jak policja to zobaczy, może poprosić administratora o IP, a wtedy masz ładnie nagrabione?

Mają Cię w dupie to udowodnij, że jesteś kimś na którego należy zrucić uwagę? Radzę się w takim przypadku dobrze uczyć, ponieważ widzę nie masz co liczyć na pomoc z ich strony. Udowodnij, że jesteś kimś, a nie jakimś złodziejem, uciekający. To nie jest dobry pomysł, aby coś takiego robić.

Jeden taki krok i możesz mieć całe życie przewalone, bo to będzie początek, a potem uwierz będzie gorzej.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Witam na wstępie napiszę, że jak jakiś jebany debil napiszę mi "Po co to robisz" albo coś takiego chuj mu w krzyż i sobie podaruje. Dobra jest taka sprawa chcę uciec z domu na długo około pół roku nawet i na całe życie. Ale dobra na ile % policja mnie znajdzie i czy jak zmienie znacząco swój wygląd czyli zetne włosy i zmienie ich kolor to raczej nie będzie skapy. No i chciałbym pojechać z Częstochowy do Stargardu Szczecińskiego wiecie może jak tam się dostać pociągiem czy czymś ? Ehh może wyda się to bardzo głupię ale chce napaść na jakiś monopolowy po drodze i ukraść trochę kasy. Mam kominiarkę i nóż zrobie to na jakimś zadupiu. Jakoś sobie radę dam macie jakieś porady ? Trochę dupa bo jest zima i wiecie zimno. Odpowiadam na pytanie Dla czego? Bo całe życie mi się zawaliło i nic mnie tu nie trzyma. Rodzina ma mnie w dupie nie ma ich ciągle no kurwa mać. Sorry za taki debilny temat i to nie jest trolling jak tak myślisz to wypierdalaj. Mam wyjebane co sobie na mój temat pomyślicie jebie mnie to :) szacunek mam tylko do tych co na niego zasługują.

Hm, coraz częściej to forum o 'czitach' przypomina mi jakieś portale dla zakochanych bądź dla zdesperowanych nastolatków. ;f No, ale nie ważne.

Co do ucieczki. Sama ucieczka nie jest problemem. Pakujesz się, wsiadasz w pociąg i Cię nie ma. Gorzej jest z organizacją swojego życia w nowym miejscu. Jeżeli masz już kraść (okej, nie wierzę, że to piszę...) to lepiej już podwędź jakiś grosz rodzicom. Pamiętaj, że oni zawsze Ci wybaczą i zawsze zrozumieją. A policja jest bezlitosna. A szanse, że Cię złapią wcale nie są takie małe. Zwłaszcza jak planujesz jakiś napad. ;f Głupota, po prostu głupota... I naprawdę mało kogo będzie obchodziło, że Twoje życie jest bez sensu i nie miałeś co jeść.

Opublikowano

Ej czemu jak napisałem jednego posta, że to jest troling i beka z ludzi to te ludzie piszą dalej, a napisałem im, że u mnie wszystko ok i nie uciekam ? o.O Zamknij ktoś ten temat albo nie bo jest beka i mi się nudzi.

Opublikowano

No, bo skoro zakładasz takie tematy myśląc, że jesteś trollem czy chuj wie kim, to znaczy, że naprawdę masz w domu patologię, a takie rzeczy się leczy.

Opublikowano

Ej czemu jak napisałem jednego posta, że to jest troling i beka z ludzi to te ludzie piszą dalej, a napisałem im, że u mnie wszystko ok i nie uciekam ? o.O Zamknij ktoś ten temat albo nie bo jest beka i mi się nudzi.

w takim razie powinieneś dostać Perma za takie coś

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...