Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucieczka

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstępie napiszę, że jak jakiś jebany debil napiszę mi "Po co to robisz" albo coś takiego chuj mu w krzyż i sobie podaruje. Dobra jest taka sprawa chcę uciec z domu na długo około pół roku nawet i na całe życie. Ale dobra na ile % policja mnie znajdzie i czy jak zmienie znacząco swój wygląd czyli zetne włosy i zmienie ich kolor to raczej nie będzie skapy. No i chciałbym pojechać z Częstochowy do Stargardu Szczecińskiego wiecie może jak tam się dostać pociągiem czy czymś ? Ehh może wyda się to bardzo głupię ale chce napaść na jakiś monopolowy po drodze i ukraść trochę kasy. Mam kominiarkę i nóż zrobie to na jakimś zadupiu. Jakoś sobie radę dam macie jakieś porady ? Trochę dupa bo jest zima i wiecie zimno. Odpowiadam na pytanie Dla czego? Bo całe życie mi się zawaliło i nic mnie tu nie trzyma. Rodzina ma mnie w dupie nie ma ich ciągle no kurwa mać. Sorry za taki debilny temat i to nie jest trolling jak tak myślisz to wypierdalaj. Mam wyjebane co sobie na mój temat pomyślicie jebie mnie to :) szacunek mam tylko do tych co na niego zasługują.

Opublikowano

Nic na pewno sie nie stało takiego, że cesz napasc na sklep i uciec z domu...

Policja cie znajdzie na 60%, jak obrabujesz sklep to 85/90%

No chyba ze jak rodzice sie kapną to ty bedziesz już 50km+ od domu

image.png 

Opublikowano

Pierdolony człowieku, ogarnij się kurwa. Jak są błędy to trzeba życ dalej, nikt nie mówił, że tak pięknie będzie, trzeba być kurwa człowiekiem, nie martwić się tym co się dzieje. Trzeba iść kurwa dalej i żyć, a nie kurwa napadać na jakieś kurwa monopolowe kurwa sklepy. Puknij się w łeb ew. opowiedz co się stało jestem też kurwa dobrym psychologiem i to nie trolling.

Wiecej kurwa się nie chciało?

@top

Dobry pomysł ojeb od razu bank, a będziesz się pierdolil.

Opublikowano

Dobra, a jak mnie znajdą jakimś cudem bo wiem gdzie będę żyć to jakie konsekfencje prawne ? (Kokosz nic nie rób zapłacie ci )

oprócz tego ze ojciec ci wpierdol spuści to nic

Opublikowano

Dużo osób ma depresje w tym najwięcej młodzieży,też tak kiedyś myślałem wagarowałem i myślałem o samobójstwie rozwala to człowieka niesamowicie ale po prostu przejdz przez to jest i a z twoim planem to niemożliwe ,policja i tak cię znajdzie (gdzie ty chcesz uciec do kogo ) bez miejsca zamieszkania bez pracy jak ci sie pienadze skoncza to co? W twoim wieku ludzie są wrażliwi i w jakim sensie rodzice się tobą nie interesują?

PS. zazwyczaj problemy przygotowywują do dorosłego życia i uodparniają psychikę.

Opublikowano

Masz racje to jest serio debilny temat.

1.Gdyby moi rodzicie mnie szukali to zapewne byloby: ogloszenie do gazety, do telewizji i inne pierdoly, więc 75% że cie znajdą+ objebanie sklepu to jakieś 90%.

Wiele ludzi ma zapewne gorzej od Ciebie,a ty się bedziesz pierdolil bo Cie rodzice nie kochają...

przeczekaj to kilka lat idz do pracy i żyj na własne utrzymanie

Opublikowano

Heh gościu, weź się nie przejmuj ja mam o wiele gorzej w domu... A pozatym nawet jak uciekniesz to sobie sam nie dasz rady, głupi pomysł, a znajść znajdą cię na 70%, a jak okradniesz sklep to na 95%. Wątpię, żeby zresztą ci się to udało.

Minus.png
Opublikowano

oprócz tego ze ojciec ci wpierdol spuści to nic

Proponuję dowiedzieć się, czym kończy się ucieczka z domu w przypadku zamiaru kontynuowania nauki w szkole a potem wrócić i robić z siebie debila.

Pozdrawiam.

Co to kurwa za wyliczenia? Sklep +35%? To nie Metin.

Co drugi napad na bank kończy się brakiem winnych, tak btw (2008/9 rok). Średnio, a wy tu widzę wyliczenia co do 5% zrobiliście już.

Napisz, czym się sugerowałeś konkretnie i z jakich źródeł skorzystałeś bo może się komuś tak dokładne info przydać.

Z domu uciekaj, leję na Ciebie, Twoje otoczenie i Twoich rodziców, którzy są gówno warci i jesteś wpadką po dyskotece. Takich ludzi nikomu nie szkoda, ale nie kradnij. Poza tym, tak pewne deklaracje niektórych czynów i upewnienie innych, że mówisz o tym poważnie nie powinny być puszczane.

Trolling is a art.

Opublikowano

Bez jaj to Pogaduszki

• Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział, w którym nie musisz bać się pytać o sprawy poza forumowe, jak i ściśle z nim związane!
Opublikowano

Halo, to forum o cheatach.

Bez jaj.

bez jaj to jest obojniak.

niby forum o cheatach a 65 % tematów to nie jest temat cheatów.

@TOPIC

w sumie chłopie miej wyjebane na to szerokim łukiem, nie każdy żyje dobrze na świecie jest miliony takich osób.

Opublikowano

na wszelki wypadek weź swojego smartfona i laptopa które kupili Ci rodzice. może gdzieś akurat trafi się Hotspot to będziesz mógł się zapytać jak masz żyć dalej, jaki karton wybrać, czy ocieplić go styropianem, czy może watą.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

więc tak policja prędzej czy później i tak cię złapie ( nic ci nie zrobią o ile nie wykręcisz jakiegoś numeru ale masz na myśli "napad" ) a jak cię dopadną za to trafisz do domu dziecka lub poprawczaka jak sąd uzna że jesteś osobą zdemoralizowaną

nie warto uciekać to nic nie pomoże lepiej poszukaj pomocy w inny sposób (psycholog lub bliska rodzina)

Ucieczka to marna opcja można na dnie już pozostać :)

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...