Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaka formacja i mapa?

kierwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje konto golec/leonek serwer pl1 eic

5 lf4 9 havocow 9 dronow all na 16 to chyba tyle co do eq...

gdzie bocic mam 100k uri nie wiem czy lepiej 2-7 na rombie[ i go kupic], albo na 2-3/4 i kupic szewron[ ktorego tez nie mam]

moje formacje strzaly cma i serce

aha teraz z sercem i petem uzbieral mi w 3.3h 15k uri...

nagradzam lajkiem

Opublikowano

Hmm, Ja bym na twoim miejscu ustawił botka na DK, i MK z Rombem jak mówisz:) Lecz osobiście bym wolał wybrać serce. Nie wiem jak u ciebie lecz u mnie bot ładnie bije DK i MK, dużo kredek wpada + Uri też może być :) Niestety czasem sobie nie radził i musiałem mu pomagać w niektórych chwilach:) Więc serce powinno ci dać jakieś zabezpieczenie żeby bot dał sobie radę.

@Edit Tylko że ja nie miałem Havoców i mam 1 LF4 na owym koncie na którym gram/Boce ;)

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Puść leonka na x-3, x-4. Dobrze jak byś kupił szewron ale z sercem też może latać. Na kryśkach słabo ci pójdzie golcem. Musiał byś mieć aegisa + romb. Na x-4 więcej pkt rangi ci wpadnie a różnica w uri będzie znikoma.

reklama

Opublikowano

Wiadomo że sobie poradzi ale jak będzie mało ludzi na mapie to dużo krych będzie za nim latało i będzie musiał często się repać.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...