Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropienie FMS'a

KrólikFunny7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak , jest taka sama szansa na dropniecie między 20 a 30 lv ;) Ale po 30 + będzie coraz mniejsza szansa , aż dojdzie do takiego lv że w ogóle nie będzie dropić.

xD 

Opublikowano

Dagger? Jeśli stać Cię na to, to możesz zainwestować w porządne eq pod poli. Z marnym eq nie opłaca Ci się zmieniać w marmur.

Daggerem (dobrze byłoby z buffem) świetnie operuj się sztyletami :D Na PLu po 65 poziomie, gdy ubierasz Smoki, szpony to bułka z masłem :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

W sumie pieniądze to nie problem dzisiaj gram 1 dzień i mam 14kk wiec kupie kozy +9 zrobie w nich sr a potem inny item xD

Jeśli nie narzekasz na brak pieniądza to wbij poli na P oraz kup jelonka z dobrymi średnimi, bo to się bardziej przyda na marmurkach w expieniu (=większy DMG). Ogółem to ja bym wybrał Archera na próbę i skupował marmury, expił, a potem robił postać na wojny. ;-)

Opublikowano

A ile to by było mniej więcej Ksiąg Poli?

O ile się nie mylę na P to tak około 50

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Z 20 ku wątpie, że Ci m6 wbije, bo ku nie zawsze wchodzi. Besty zawsze na 21lv dropiłem bodym aura m1 wir szarża 3stronne po 1 i jakieś eq+6, czasem rękawica z is. Ale na te czasy to nie zbyt się opłaca bić te besty, jelonki już praktycznie nic nie warte, fms+0/2 z 5kk, tzn od serwera zależy

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

20ku na pewno nie wejdzie na m6. maxymalnie m4, może m5 cudem.

Ja grałbym jednak daggerem i zaopatrzył się w te koziki 30+sr. i buffka 35% buffy i expienie byłoby strasznie przyjemne.

Do tego dajesz zieloną miksturkę i fioletową i gra jest świetna.

Opublikowano

Best. Specjalista- 23 lvl, gdzieś tak najlepiej, podobnie, jeżeli chcesz bić best. łucznika i best. maniaka. ;)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Im bardziej zbliżony lvl do besta tym lepiej. Wiadomo, masz ciut mniejszy to nic się nie stanie, ale lepiej nie przekraczać lvl besta.

Nie prawda . Im większy lvl tym mniejsza szansa że coś dobrego dropnie . Gdyby tak było to np. na 25 lvlu dropiłby fajne itemki z metina na 15 lvl ,a dropią tylko wtedy same badziewia więc to nie prawda tak samo z fms'ami. Max do 25 może z besta coś ci polecieć a z ezotów do 45 lvla .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...