Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

statystyki nowych pojazdów z aktualizacji 0.8.4

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w planach mam zamiar zrobić sobie drzewko td uk. Tylko ciekawią mnie statystyki tych pojazdów od 6 tieru wzwyż :) jak ktoś je zna to moglby podać? chodzi mi raczej o dziala, max sped i hp ;] i pancerz :PP mam zamiar przejść z churchilla I od razu do tego 6 tieru churchill gun carier czy jakos tak, moglby mi ktos powiedziec takze ile expa na niego potrzeba oraz kiedy wyjdzie test serwer? jak ktos odpowie na all dam x3 lajki :D

Opublikowano

Na razie nie ma jeszcze takich informacji

up@ Wątpię ,że na 6 tier będzie 60k ale pożyjemy zobaczymy :D

Opublikowano

na teście się okaże ile będe musiał nazbierać :) swoją drogą jest już jakaś pewna informacja kiedy ma wyjść serwer testowy?

Opublikowano

na teście się okaże ile będe musiał nazbierać :) swoją drogą jest już jakaś pewna informacja kiedy ma wyjść serwer testowy?

Nie nie ma.

Ale myślę ,że w najbliższych dwóch tygodniach.

Opublikowano

A do pobrania będzie cała gra czy tylko nowa aktualizacja? Nadal tutaj mówię o serwerze testowym ;)

Jak masz wcześniejszego klienta testowego, to sciągasz tylko aktualizacje.

76561198001815076.png
Opublikowano

dzia o to mi chodziło :)prawde mówiąc wydaje mi się, że do 5 tieru prócz alecto będą te czolgi mialy slabe dzialka :) takie cieniutkie igiełki -.-

Opublikowano

up w tym tygodniu co teraz będzie? tj. 11-18 lutego czy w następnym/

Bardzo możliwe że w tym. Patch ma zostać wydany na początku marca, a muszą zrobić jeszcze kilka testów, jak to mają w zwyczaju.

76561198001815076.png
Opublikowano

Aktualizacja 8,4 wyjdze w marcu dopiero ;) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...