Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz kolejnego bohatera.

Casanova5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytajcie co napisałem OMG..

" Quinn dołącza do Ligi ze względu na zmarłego brata."

"Przede wszystkim jest to kolejna postać posiadająca peta. A petem tym jest sokół o imieniu Valor. Ciężko stwierdzić jaki wpływ na samą grę rzeczony ptak będzie miał na rozgrywkę, ale dziennik sugeruje, że ptak będzie miał jakiś związek z umiejętnościami aktywnymi bądź pasywem Quinn (być może dodatkowy atak co jakiś czas, albo specjalne wzmocnienie umiejętności?)"

ilovemp_eune_266_1_logo.png

Opublikowano

up ale rozkmina moze jak karma ze ulti od 1lv ktore zmienia dzialanie next skilla o tego ptaka czy cos.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Czekam z niecierpliwoscia na podanie jakichs informacji na temat Quinn od "Czerwonych" ;D Jezeli postac zapowiadac sie bedzie fajnie to chomikuje te 7,8k i dolaczam do kolekcji :D

Opublikowano

jeśli to to to nie jest to ADc

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Ja pierdziele, a już myślałem, że będzie to adc -.- Szkoda. Przez ostatnie 6 miesiecy wyszlo chyba z 4 supportów, ale kogo to obchodzi...

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Omg znowu support jak nie support to AP riot leci w kulki zaczyna mi to się ostro nie podobać.

Opublikowano

Ja bym nie był taki pewien tego supporta zobaczcie na daty tych postów. Może i nazwa taka sama, ale opis skilli kompletnie nie pasuje do historii z tych kartek, skille pasują bardziej do Zyry niż do Quinn, bo Quinn ma swojego peta, a nie roślinki -.-

Opublikowano

@up a wg. Cb co oznacza to: "Quinn plants a flower within 100 AoE. The flower has[...] , [...]Flower Armor[...] , [...]Quinn holds a flower up into the air [...]" ,

Praktycznie w każdym skillu jest opisane coś z kwiatem, a kwiat to c.hyba roślina czy się mylę ? Historia forumowej Quinn nie jest spójna z tym co jest napisane w listach. Nie chce mi się wierzyć, żeby Quinn nie wykorzystywała Valor'a w walce tylko jakieś głupie roślinki.

Opublikowano

Teraz już chyba rozwiałem wasze wątpliwości, że Quinn z Westa jest zupełnie inna niz ta oryginalna, która dopiero wyjdzie.

a propo zdjęcia, bardziej wygląda na adc niż supporta. A Valor wygląda jak wysportowany kruk Swain'a :P

edit: dorzucam przetłumaczony tekst " Lecz teraz przypomniałam to sobie, bracie. Demacia liczy, że Ja i Val postawimy zabójcę przed obliczem sprawiedliwości" .

post-36192-0-90950600-1360786523.jpg

Opublikowano

@Up

Kurna, wyprzedziłeś mnie ._. Miałem to wstawić ;x

Ogólnie wygląda nieziemsko, ciekawe, jak jej skillsy i skiny.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...