Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] The Elder Scrolls Online

humm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elder_scrolls_online_static.jpg

Nie znalazłem tematu o tej grze więc zakładam. Na razie gra jest w fazie beta, a premiera ma się odbyć według różnych źródeł w maju bądź lipcu. Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy wzięli udział w becie. Wystarczy wypełnić formularz na stronie i czekać aż zostanie przydzielone nam konto.

Gra ma rozgrywać się na 1 mega serwerze, świat gry ma być ogromny i co ciekawe ma składać się z wiernie odwzorowanych światów wszystkich części TES. Nie wiadomo czy gra będzie płata czy darmowa. Twórcy jeszcze nic na ten temat nie mówili. Jeśli ktoś chce dowiedzieć się więcej o tej grze i zobaczyć filmik to pozwolę sobie podać link - click

Opublikowano

Gra na pewno nie będzie darmowa co mnie bardzo cieszy. Grę kupię i nie będę użerał się z chamstwem.

Opublikowano

Gra na pewno nie będzie darmowa co mnie bardzo cieszy. Grę kupię i nie będę użerał się z chamstwem.

Żadnych informacji na ten temat nie masz, nie wiedzą jeszcze jaki system płatności zrobią, ale możemy też oczekiwać że będą tylko mikropłatności takie jak IS.

Ciekawi mnie jeszcze ten system walki, jak ma być nie w czasie rzeczywistym to jak będzie to wyglądać... na tury ?

Niby mają nas nie zawieść, zobaczymy.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

A skąd wiesz, że nie w czasie rzeczywistym? Z tego co ja słyszałem można będzie decydować o sile ataku, blokować uderzenia i je unikać. To nie mam pojęcia jakby to mogło inaczej wyglądać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...