Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Plakietki

Plakietki  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Plakietki maj? zosta? na swoim miejscu, czyli pod avatarem?

• Tak, maj? by? standardowo pod avatarem.
      21
    • Nie, niech ich nie b?dzie pod avatarem.
      5
    • Opcja, za pomoc? której mo?na schowa?/pokaza? plakietki
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem, że jest 2 taki temat w sugestiach, ale osoby które nie mają 250 postów nie mogą się wypowiadać.

Chciałbym poprowadzić dyskusje nt. plakietek (nagród)

Co sądzicie o tym, co proponował SebuśPL - czyli zniknięcie plakietek z pod avatara?

Miałyby one znajdować się tylko po wejściu do zakładki nagrody w naszym profilu.

Głosujcie w ankiecie, dyskutujcie.

Mam nadzieje, że będzie tak jak kiedyś, czyli standardowo plakietki pod avatarem, a nie w sygnie czy tylko w profilu.

Skoro ktoś wygrał już ten konkurs, to chyba wiadomo, że (niektórzy) chcieliby się "pochwalić" nagrodą.

Jaki sens miałyby konkursy, skoro nie byłoby widocznych plakietek?

Uważam, że plakietki to dobra rzecz, i powinny zostać na swoim miejscu :)

Liczcie się z tym, że jak wybieracie opcje 3'cią, to trochę to potrwa..

Dopóki by tego nie zrobili, nie byłoby widać plakietek.

Pozdrawiam..

ktoś i coś

Opublikowano

Ja jestem za dodaniem możliwości takiej która pozwalałaby wybierać userowi czy chce widzieć plakietki czy nie.

Dodałem taką opcje do ankiety.

ktoś i coś

Opublikowano

Ja jestem za opcją pierwszą lub trzecią. Szpan szpanem ale po pierwsze ktoś się na to starał (no chyba że się podlizywał) i wolę widzieć kto co zdobył a nie patrzyć ciągle na zakładkę nagrody.

Opublikowano

Liczcie się z tym, że jak wybieracie opcje 3'cią, to trochę to potrwa..

Dopóki by tego nie zrobili, nie byłoby widać plakietek.

ktoś i coś

Opublikowano

Czemu wam one przeszkadzają? Niech zostanie tak jak jest, ładnie wygląda.

SebuśPL'a podobno od plakietek bolą oczy :3

kierzek kiedy będą plakietki naprawione?

ktoś i coś

Opublikowano

Jestem za opcją pierwszą i za opcją trzecią. Po ch*j za przeproszeniem są plakietki skoro nie można się nimi chwalić, i po ch*ja w ogóle wtedy konkursy. Tak na pewno ludzie będą brali udział w konkursach,a w nagrodę dostanie się zdjęcie % ; ) już lepiej Tutka zrobić. Choć sam nie posiadam żadnej to podobało mi się to że były pod avatarami. Teraz jest jakoś tak szaro ... jestem na tak lub za opcją pokazywania/chowania.

PS: Posty Sebusia w Sugestiach zwalają z nóg.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Mi tam pasuje jak teraz.

Golda nie dostałem, by się chwalić - dostałem go bo wygrałem konkurs. Opcje dodatkowe są i to się liczy.

Dlatego jestem za opcją drugą, ewentualnie trzecią.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Opcja nr 3 wydaje się najrozsądniejsza, kto będzie chciał je widzieć to będzie miał je odsłonięte, kto nie to nie będzie ich widział.

Minus.png
Opublikowano

Mi się podobają takie jakie są. Po co zmieniać, przecież nie są duże i nie przeszkadzają.

Nie zrozumiałeś chyba tematu :P

Nie chodzi o zmianę wyglądu plakietek, tylko zadecydowanie czy mają być one widoczne czy nie. :D

ktoś i coś

Opublikowano

Tak, jak powiedział Maxiu: żołnierz ma odznaki za swoje zasługi, a użytkownicy mają plakietki za udzielanie się w MMT czy wygranie konkursów. Ja jestem za przywróceniem plakietek, aczkolwiek rozumiem, że niektórym przeszkadzają. Można wymyślić jakiś kompromis - kto chce ten będzie widział plakietki, kto nie chce nie będzie na nie patrzył. Ale ci, którzy coś osiągnęli mają pełne prawo do obnoszenia się z tym. :)

Opublikowano

Po to chyba na to pracowałem żeby mieć ten szpan, nie? Naprawdę myślisz, że by mnie to cokolwiek obchodziło gdyby było tak jak jest teraz? :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja jestem za dodaniem możliwości takiej która pozwalałaby wybierać userowi czy chce widzieć plakietki czy nie.

Taaa, to napisz skrypt. Jestem na nie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na Nie ,gdyż jest dobzre tak jak jest i większośc userów nie będzie leciała na plakietki bo nitk ich nie zobaczy chyba ,że w profilu

Zobacz na to z innej strony. Kto by brał udziały, gdyby nie było widać plakietki?

No właśnie nikt, bo to by było bez sensu.

ktoś i coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...