Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem windows 8

PrezesExe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem windows 8, byłem z niego bardzo zadowolony aż do czasu zmiany komputera, zainstalowalem wersję 64-ro bitowoą.

Na poprzednik komputerze miałem 32-dwu bitowoą i wszystko pięknieśmigało teraz kiedy próbuje zmienć wersję na 32 nie moge ( chyba przez to, że na starym kompyterze juz raz użylem kluczu produktu ) a na 64-ro bitowej już mam 95% zużycia procesora. Więc jeśli to co napisalem jest nie jasne to pisze kupilem windows 8 zainstalowalem na starym kompie 32bit teraz na nowym instaluje 64bit nie moge podac kluczu bo go juz raz uzylem i nie wiem jak zmienic 64bit na 32bit PLIS HELP SZYBKO !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

wynika z tego ze chcesz używać dwóch systemów z jednym kluczem a możesz tylko jeden

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wynika z tego ze chcesz używać dwóch systemów z jednym kluczem a możesz tylko jeden

Więc co mam zrobić czy muszę kupić jeszcze jeden windows ???

Opublikowano

żeby używać na raz obydwu systemów tak

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

żeby używać na raz obydwu systemów tak

aha rozumiem a jeśli mam moj pierwszy komputer to nie wiem oze to zabrzmiec glupio ale zbyt ogarniety nie jestem dalo by sie odinstalowac windowsa tak zeby tylko na jednym kompie dzialal ???

Opublikowano

żeby przejśc z wersji jednej na drugą musisz system stary zastapic inną

czyli jak masz zainstalowany x64 aktywowany, odpalasz instalkę i formatujesz ta partycje instalując system x32 i masz aktywowany teraz dla wersji x32

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

żeby przejśc z wersji jednej na drugą musisz system stary zastapic inną

czyli jak masz zainstalowany x64 aktywowany, odpalasz instalkę i formatujesz ta partycje instalując system x32 i masz aktywowany teraz dla wersji x32

Nie chce nikogo obrazić ale jestem dzieciakiem ktory nie gra za duzo i nie za bardzo rozumiem o co chodzi mozna jasniej ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...