Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtyczka Adobe Flash uległa awari..

Exevo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://i48.tinypic.com/1z3tfo7.jpg

Witam, dotychczas miałem normalny komputer, mimo iż ma już ok. 10 lat. Ten komputer zawsze trzymam u cioci, ze względu na potrzeby "hackowe" :D Przywiozłem go do domu. Kiedyś kuzyn polepszał mi komputer (nie wiem jak) raczej dodać trochę RAM, miałem 256, teraz 768. Stary, ale dobry grat ^^. No i od tamtej pory, pokazuje mi się ten błąd:

1z3tfo7.jpg

Zawsze, gdy gram w gry ze flash'a, ogólnie we wszystkich grach. To akurat jest z Terra Militars. Normalnie gram sobie i nagle wyskakuje mi to i muszę odświeżać. Nie dość tego, jak szperam w necie. To mi się przeglądarka wyłącza i pisze, że uległa awarii i klikam uruchom ponownie. Nic nie dało zmienianie przeglądarek. Google chrome, Opera, Internet Explorer (to i tak się tnie, że..) wszystkie. Nawet przeinstalowywałem Adobe Flash Player. Przyzwyczaiłem się do tego, ale ile można?

Nie wiem co zrobić, pomoże ktoś?

97782915.jpg

Opublikowano

za bardzo ci się kuzyn nie postarał, pewnie któraś z pamięci jest uwalona

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...