Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nostale SE.

Elitarny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Podczas przeglądania tego forum wiele razy natknąłem się na tematy typu NOSTALE SE.

Moje pytanie jest takie:

- Dlaczego gra tam aż tyle osób?

- Dlaczego ludzie porównują NOSTALE SE do privów?

- Jaki tam jest exp/drop?

- Jaka jest strona do tej gry? (słyszałem, że www.Nostale.com ale nie wiem, ponieważ wszystko jest tam po chińsku).

- I dajcie jakiś link do tematu na tym forum o informacjach o SE Nostale, jak się zarejestrować itd...

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

- Dlaczego gra tam aż tyle osób? Bo jest dużo azjatów.

- Dlaczego ludzie porównują NOSTALE SE do privów? Bo jest łatwy w chuj(sp 1/2/3/4 30lvl)

- Jaki tam jest exp/drop? Szybciej się tam expi niż na pl'u,ale zwierzęta wolniej się expią

- Jaka jest strona do tej gry? (słyszałem, że www.Nostale.com ale nie wiem, ponieważ wszystko jest tam po chińsku). Właśnie to.

- I dajcie jakiś link do tematu na tym forum o informacjach o SE Nostale, jak się zarejestrować itd...

Tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/849926-mega-tut-wszystko-z-nostale-se-;d/

Segz

16ob.png

Opublikowano

KSSN jest to pesel obywatela Korei.

Musisz poszukać w google,tu ci niestety nie podam z powodu naruszenia regulaminu.

Segz

16ob.png

Opublikowano

- Dlaczego gra tam aż tyle osób? Bo jest dużo azjatów.

- Dlaczego ludzie porównują NOSTALE SE do privów? Bo jest łatwy w chuj(sp 1/2/3/4 30lvl)

- Jaki tam jest exp/drop? Szybciej się tam expi niż na pl'u,ale zwierzęta wolniej się expią

- Jaka jest strona do tej gry? (słyszałem, że www.Nostale.com ale nie wiem, ponieważ wszystko jest tam po chińsku). Właśnie to.

Tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/849926-mega-tut-wszystko-z-nostale-se-;d/

nie51jpg_xwqhwpp.jpg

exmodmt2/exmodmc/exmodcs/exgm/exmentor/exmmt/exmct/exvip

To wszystko zostało mi odebrane po kłótni z Makinem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...