Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekty stron pod serwery metin 2 by Cops

Xamaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum .

Dziś piszę ten temat o stronach pod serwery metin2 mojego znajmowego.

''

Z Racji tego ,iż pisałem wcześniej ,że zajmuję się projektowaniem stron pod prywatne serwery

metin2 i nie tylko . Dziś pod dłuższym czasie nie obecności na forum chcę pokazać wam jedne z moich prac szablonów pod serwer metin2 szablonu znajdują się na mojej stronie facebooku.

http://www.facebook....346316572149369

Zapraszam do polubienia strony i wzięcia udziału w konkursie więcej szczegółów

na facebooku.

''

Zachęcam was do wzięcia udziału w konkursie a w szczególności do obejrzenia prac

Prac dalszych projektów będą udostępniane w najbliższych godzinach.

Opublikowano

dobry projekt, wyśmienity, zajebisty, super, jestem pod wrażeniem, jest to najlepszy projekt ostatniego stulecia, jaram się.

2cql8d2.png
Opublikowano

Fajne, ale wzorowane na innych designach, np. ten ze strony Balmora.pl, jednak nie wygląda źle.

PS. Jest odpowiedni dział na forum, gdzie się chwalą swoimi stronkami + galeria w fanarcie.

Opublikowano

Fajne, ale wzorowane na innych designach, np. ten ze strony Balmora.pl, jednak nie wygląda źle.

PS. Jest odpowiedni dział na forum, gdzie się chwalą swoimi stronkami + galeria w fanarcie.

Nom masz rację jeden z projektów ten czerwony był wzorowany na balmorze , chciałem zrobić coś w podobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...