Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ulubiony Boss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

V7jjSjZ.gif

Zapraszam do dyskusji nt. waszej ulubionej walki w grze. Proszę nie pisać postów "Deathwing" "Siniestra" tzn same odp

Proszę o rozwijanie swoich wypowiedzi i pisanie dlaczego ta walka wam przypadła do gustu.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Deathwing jeżeli masz zgraną drużynę bossa można pokonać w krótkim czasie. I w dodatku jeszcze ten obrzydliwy wygląd jak się oddziela skóra ^^

simply.4557.gif

Opublikowano

Mi najbardziej podobała się walka z Alagonem. Ta postać astralna, ten "kosmos" , bardzo klimatyczna walka .;]

a najciekawsza moim zdaniem to była walka z Ragnarosem(za FL) na hc ;] szkoda, że nie udało mi sie go dojechać kiedy fl był głównym contentem ;[[ no ale walka była trudna przed nerfem ;[ i ludzie nie garneli

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Ja mam 3 typy(jeśli chodzi o privy to pewnie mało kto zaznał tej przyjemności walczyć z nimi):

1: Mimiron, szczególnie na 25 zrobić hardmode z "don't push this button" masakra ale jak z gildią po dwudziestu paru podejściach zrobiliśmy to się cieszyliśmy niezmiernie.

2: Yogg Saron - też złożony boss. Na +0(hard mode) praktycznie wszyscy w raidzie muszą ogarnąć na 10 na 25 też w miarę wszyscy.

3: Gunshipp Battle, z powodu nowej mechaniki(walka na statkach). Fajnie przemyślane przez blizzarda.

Opublikowano

Blood-Queen Lana'thel - gryzienie innych graczy, 200% dpsa, to było ciekawe :P mimo że leczyłem xD

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

J

3: Gunshipp Battle, z powodu nowej mechaniki(walka na statkach). Fajnie przemyślane przez blizzarda.

To na privach to gunship działał ?:p ogólnie nowość ;d ale czy taka fajna;p mi tam jakoś niespecjalnie przypadłą do gustu ;d mogli zrobić trudniejszą ;d

1373369406-U138092.png

Opublikowano

A ja będę inny i powiem krótko.

Spine Of Deathwing!

Dlaczego? Całkowita nowość w encounterach, ponieważ zamiast walczyć z bossem, lejesz addy na plecach Deathwinga, taki niewielki bajer, a ile frajdy daje. :D

Ale z wcześniejszych contentów, to zdecydowanie Lord Marrowgar. Jeden z łatwiejszych bossów do ogarnięcia jak dla mnie w ICC, nawet na hero.

Opublikowano

To na privach to gunship działał ? :P ogólnie nowość ;d ale czy taka fajna;p mi tam jakoś niespecjalnie przypadłą do gustu ;d mogli zrobić trudniejszą ;d

To zależy na którym serwerze. Natomiast istnieje możliwość naprawienia/wrzucenia. Żeby nie posądzono mnie o reklamę w tym temacie to nie powiem ci nic więcej na ten temat.

Tylko nie patrz na privy typu tod/jg bo tam nie będzie działał przynajmniej jak trinity nie naprawi.

Opublikowano

To zależy na którym serwerze. Natomiast istnieje możliwość naprawienia/wrzucenia. Żeby nie posądzono mnie o reklamę w tym temacie to nie powiem ci nic więcej na ten temat.

Tylko nie patrz na privy typu tod/jg bo tam nie będzie działał przynajmniej jak trinity nie naprawi.

Wiesz, po prostu mechanika była inna niż normalnego bossa ;d i o to mi się rozchodzi, czy to naprawili :PPP ale jak mówisz , że działało to nie będę się kłócił :D

1373369406-U138092.png

Opublikowano

To na privach to gunship działał ? :P ogólnie nowość ;d ale czy taka fajna;p mi tam jakoś niespecjalnie przypadłą do gustu ;d mogli zrobić trudniejszą ;d

Moltenwow - jedyny w tym momencie priv na którym działa gunship . Możliwie że na sunwellu będzie bo z tego co patrze na forum to admini piszą że info o next skrzydłach icc będzie po sesji więc trzeba czekać .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Jaqu, na NW działa, skoro przechodzimy już do otwartych kart, może nie idealnie ale działa. Mniejsza o to, że nie jest dostępny, bo otwieramy kontentowo wszystko.

Opublikowano

Jaqu, na NW działa, skoro przechodzimy już do otwartych kart, może nie idealnie ale działa. Mniejsza o to, że nie jest dostępny, bo otwieramy kontentowo wszystko.

Ale może nie reklamujmy tutaj własnych serwerów ? Chwal się w swojej publikacji.

Proszę trzymać się tematu

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano (edytowane)

Nie każdy serwer otwiera z wejściem s8 całe icc tylko stopniowo aby wszystko dopracować .

@edi Sorry Majkel , jak napisałem post zobaczyłem twój post .

Edytowane przez JaQu
1377430129-U769346.png
Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem Majkel czemu najeżdżasz na mnie a nie na tego co zaczął.

/ wiesz kolego, że takie sprawy załatwia się na pv ? :(

Edytowane przez Majkel™
Opublikowano

Według mnie Stone Guards w Mogu'Shan Vaults. Najprzyjemniej mi się grało, trudne to nie było, ale dla huntera i bieganie po kafelkach w sam raz!

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Kil'jaeden (albo jak to sie pisze) - ostatni boss z "Sunwell Plateau" .

Teraz to on nie jest zadnym wyzwaniem, ale walka z nim jest naprawde powalajaca, do tego takie szczegoly jak muzyka albo to co on gada ;D (takie male cos a cieszy).

A i dropi legendarna bron ;/

Opublikowano

Kil'jaeden (albo jak to sie pisze)

A i dropi legendarna bron ;/

Nie denerwuj mniex xdd 30killi i nawet go nie widziałem xdd albo młotek z ragnarosa xD wypadło oczko na huncie -_- a na dk nie chciało -_-

1373369406-U138092.png

Opublikowano

zawsze mozesz jeszcze illidana bic by mieczyki zdobyc ;D

YY?? 18kili na rogalu - ani jednej czesci

30+killi kiljeadana na hunterze - brak

1373369406-U138092.png

Opublikowano

to zostaje ci opcja shadowmourna ;D

30/50shardów.

Wyprzedzę Twoje pytanie. Macka z uldu 12/30 fargmentów

OFc. wszystko na globie :P ale nie farmię już dawno shadow i mack ;D bo wgl już nie gram na globie xD i nie chciało mi się farmić shadow/macki.

Jak robiłem 25hc 12/12 to miałem może 3-4shardy na reset

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Princess Theradras

Last boss pewnej insty (nie pamiętam której), w każdym razie ta księżniczka jest bardzo "urokliwa"^.^

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Spine of Deathwing. Poprostu go uwielbiam .. Te emocje! ^^