Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o trakcji trolejbusowej w tym miejscu?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje miasto, Lublin, planuje rozszerzenie trakcji trolejbusowej- osoby, które nie wiedzą co to trolejbus informuję, że są to obecne tylko w 3 miastach Polski elektryczne autobusy z pałąkami na dachach, które pobierają prąd z trakcjii umieszczonej nad ulicami :)

I mnie się te plany podobają, ale nietypowe mam pytanie- co sądzicie o pociągnięciu trakcji nad TĄ ulicą, która ma 3 pasy, jest bardzo szeroka i posiada wielkie rondo?

28vamo8.png

Dodam, że trakcja nad skrzyżowaniami dużymi ulicami wygląda TAK:

Lublin-trakcja_trolejbusowa.jpg

Wg. mnie na takiej wielkiej ulicy, i to z rondem wyglądać to będzie okropnie! Ja jestem temu przeciwny. A co Wy o tym sądzicie? :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

wypierdalać na rowery biedaki jebane jak was na auto nie stać, potem będe kurwa godzine czekać aż jebany trolejbus sobie przeciuchcia.

pierdolić to wszystko niech wrócą gimbusy, jak szczyle niemają czym popierdalać

2cql8d2.png
Opublikowano

I czy ta odpowiedź odmieni Twoje życie? Zależy jaki budżet ma to miasto i jaki jest ruch na tych ulicach. Trolejbusy jeżdżą w więcej niż trzech miastach, bo są np. w Gdyni i Gdańsku, a to już dwa miasta obok siebie, więc co dalej na południu to sobie nie wyobrażam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...