Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy wy też macie duże lagi?

BlissPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciał bym się zapytać czy macie duże lagi w combacie? Ja mam dosyć duże i nie wiem czy to wina internetu czy ogólnie combat ma lagi.

Opublikowano

Wina serwerów nextona mają problemy techniczne wystarczy popatrzeć na tematy pod ...

Opublikowano

game boster polecam powinno pomoc

Orly.jpg

BF mu chodzi na ultra więc na uj mu gamebooster? To wina nexona więc jak nie wiesz to nic nie mów. Jak sam zawsze miałeś lagi to nie wiesz jak to jest mieć nagle, więc nawet się nie wypowiadaj bo ten syf bardziej muli ca niż bez niego.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

BF mu chodzi na ultra więc na uj mu gamebooster? To wina nexona więc jak nie wiesz to nic nie mów. Jak sam zawsze miałeś lagi to nie wiesz jak to jest mieć nagle, więc nawet się nie wypowiadaj bo ten syf bardziej muli ca niż bez niego.

od kiedy GB muli bo nie wiem.. muli tylko na moim kompie u siory mam normalnie

najlepiej kur*a wszystko na nexona zwalic!!.. mam lagi aa to nexon cos zje*al.. wiec nie probuj tu nikomu wmowic ze GB to syf jest ..

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Co jakiś czas jest przypadek że muli kompa bardziej. Nie napisałem że kazdego kompa... U mnie i u blissa tak akurat jest.. A skoro już kilka osób pisze czy są lagi to znaczy że wina stoi po strone nexona

Opublikowano

Każdy ma teraz lagi.. Wina stoi po stronie nexona

gówno prawda, to wina waszych kompów ja nie mam zadnych :D

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

gówno prawda, to wina waszych kompów ja nie mam zadnych :D

Wiesz co, ja mam dosłownie 5 mies komputer. To nie jest słaby komputer. Na początku combat chodził mi bez żadnej ściny. Jakieś kilka dni temu zaczęły się lagi. Myślę że to nie jest wina kompa.

Opublikowano

Może sciągałeś jakiś szit i teraz ompa Ci lami

PS. Jak możesz być w TEAM DIABLO jak to są 0 i do tego graja nie fair?

Stop QQ nabku najpierw się tam dostań a potem płacz:)

Nic nie pobierał... Jak głównie w ca gra i minecrafta to co mógł pobrać...

Opublikowano

Może sciągałeś jakiś szit i teraz ompa Ci lami

PS. Jak możesz być w TEAM DIABLO jak to są 0 i do tego graja nie fair?

Nie obrażaj tego clanu jak ich nie znasz. Trochę kultury.

Ps. To nie jest do tematu...

Opublikowano

Myślisz że tego nie robił? Wirusa nie wykryło żadnego CCleaner usuwa głównie historie internetu i jakieś błedy. Usuwa zbędną pamieć a nie przyspiesza... Na dysku nic nie ma prócz CA i minecrafta. Jedynie defragmentacja coś da albo to wina neta.

Opublikowano

Po chuj mam się tam dostawać jak każde cw dostaja w dupe?

Oczywiście. Podaj nazwę twojego clanu i zobaczymy wtedy ...

Opublikowano

Po chuj mam się tam dostawać jak każde cw dostaja w dupe?

Bliss spradź szybkość neta i defragmentacje zrób. Potem ci wytłumacze jak zrobić.

Fagas jak taki mocny to daj nazwe clanu to sie okaże kto lepszy nobku. Pisać każdy może zobaczymy jak jest naprawdę.

Opublikowano

@Dekored

wiesz.. on chyba nieta nie zmienial z tego co widze mowil ze "przed lagami" bylo dobrze wiec poco Ci jego net.. skoro wszyscy spamoja ze sa lagi to widocznie sa.

muzycznapomaranczvandet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...