Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gamebooster?

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiam

Często spotykam się na forum jak ktoś poleca ten program.W związku z tym mam pytanie, którą wersję polecacie?, i czy rzeczywiscie to działa?, bo combat mi czasem laguje i niewiem co jest grane, powinien spokojnie śmigać i chce sprawdzić czy to coś pomoże. I drugie pytanie, czy Nexon nie banuje za takie programy :P ?

Z góry dzięki za odp.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Najlepiej jak masz najnowszą wersję z ich strony.

Co do tego czy pomaga, skoro tyle osób poleca to za pewne tak.

Co do banowania kolega up dobrze napisał

Nie jestem Twoim kolegą B)

2096247301.png

Bywalec
Opublikowano

Emm ? O co chodzi ?

Przecież gamebooster to w 100% bezpieczny program

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

A jak go używasz?

Kliknij na ikonkę CA na pulpicie prawym przyciskiem myszy i daj " otwórz za pomocą gameboostera ".

Czasami może się dłużej włączać

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Na dłuższa mete nie polecam bardzo to "meczy" komputer.

Nie zdziwcie sie ze spali wam sie ram lub procek.

Mi przez GameBoostera grzeje się dysk co za tym idzie komp się ciągle wyłącza dlatego

zamiast GameBooster'a używam Smart RAM.

Opublikowano

Na dłuższa mete nie polecam bardzo to "meczy" komputer.

Nie zdziwcie sie ze spali wam sie ram lub procek.

Mi przez GameBoostera grzeje się dysk co za tym idzie komp się ciągle wyłącza dlatego

zamiast GameBooster'a używam Smart RAM.

Nie mam pojecia jak przez program tego typu moze sie spalic ram lub procek, zainstalowalem ten program i dodatkowo zmieniam priorytet na powyzej normalnego i blackciphera na niski i oraz zmienilem jakas przepustowosc lacza na bez limitu i teraz mozna grac 0 lagow i przycinek, a mam sedziwego kompa pentium 4 3.0 i radeona x1950 pro jeszcze na agp i 2 gb ramu, w tym tygodniu tylko kupilem nowy dysk 1 tb bo myslalem ze tutaj lezy sedno sprawy, bo stary jeszcze ata juz strasznie pierdzial :P, wiec po zmianie dysku zmienilo sie tylko tyle ze sie szybciej laduje do gry, na starym ladowalem sie w polowie HQ :P, a teraz po zainstalowaniu Game boostera zniknely lagi :D, jestem zadowolony :) .

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

A jak go używasz?

Kliknij na ikonkę CA na pulpicie prawym przyciskiem myszy i daj " otwórz za pomocą gameboostera ".

Czasami może się dłużej włączać

Non stop mam tego crasha i przy tym starszym gameboosterze i przy Razer gamebooster.

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze sadzi że gamebooster jest taki świetny.

To mam dobre porównanie.

Masz sytuacje każą ci wypić 1 litr Tigera i biec 5 km bez przerwy.

Wszystko fajnie masz energie biegniesz ale co z tego jak od tego wątroba wysiada.

Tak samo z komputerem będzie działał na 100% wydajności i w końcu coś wysiądzie.

Gówno prawda że ten gamebooster jest taki dobry, nie radzę go używać.

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze sadzi że gamebooster jest taki świetny.

To mam dobre porównanie.

Masz sytuacje każą ci wypić 1 litr Tigera i biec 5 km bez przerwy.

Wszystko fajnie masz energie biegniesz ale co z tego jak od tego wątroba wysiada.

Tak samo z komputerem będzie działał na 100% wydajności i w końcu coś wysiądzie.

Gówno prawda że ten gamebooster jest taki dobry, nie radzę go używać.

Tak, to akurat prawda. Mi się już przydarzył "mały incydent" z Gamebooster'em, mianowicie poszedł mi procek...

pr02.jpg
Opublikowano

Dokładnie, ja bym wam radził nie używać tego programu.

Musiał ktoś to w końcu napisać, a nie pierdolenie w tematach że to na wszystko pomaga...

Opublikowano

Tak, to akurat prawda. Mi się już przydarzył "mały incydent" z Gamebooster'em, mianowicie poszedł mi procek...

A to ciekawe, czemu wnioskujesz ze procek spalil sie przez gameboostera, ten program wyłącza tylko niepotrzebne procesy w czasie gry a nie podkreca procka itd

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Program zmienia priorytety, dlatego np. procek, ram i karta graficzna pracuje na 100% możliwości a wtedy już nie łatwo o problem.

PS. Gratuluje zajebi***go moda... PBA wyjdz z domu a nie dajesz 5% za spam, jesteś żałosny

Jakieś nieścisłości ?

Zapraszam na PW.

Pba

Czekam na odpowiedz. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...