Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] VK3601(H) czy VK3001P ?

Partyzant.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chodzi mi głównie o grubość pancerza i moc działa.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

działo mają to samo, pancerz w Henselu potrafi więcej odbić. Ogólnie VK3601H jest lepszym czołgiem, 200 wytrzymałości więcej, szybsza, pancerz cos odbija.

Opublikowano

Chcesz Mausa to idziesz w P, chcesz E-100 to idziesz w H

Do Mausa z VK to kilka miesięcy grania :P

Nwm jaka jest P bo nią nie grałem, ale H jest dobra. Przy dobrym kątowaniu odbijasz pociski, działo szybkie i celne no i sam czołg w miare mobilny.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Większość uważa że H jest lepsza ale miałem obydwie i lepiej mi się grało P. Miałem 8 fragów i 100 % hp xD

1355060603-U722580.png

Opublikowano

działo mają to samo, pancerz w Henselu potrafi więcej odbić. Ogólnie VK3601H jest lepszym czołgiem, 200 wytrzymałości więcej, szybsza, pancerz cos odbija.

Chyba żartujesz... P ma dużo lepszy pancerz i jeżeli koledze właśnie o niego chodzi to linia do Mausa będzie najlepszym wyborem.

Opublikowano

Chyba żartujesz... P ma dużo lepszy pancerz i jeżeli koledze właśnie o niego chodzi to linia do Mausa będzie najlepszym wyborem.

Linia do mausa pff... Lepszy jest E-100

WK3601H bierz!!

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Polecam Vk3601H dobry pancerz jak dobrze skontujesz dość mobilny jak na swój tier dobra celność działka oraz szybko przeładowywania, słabe dmg ale nadrabia szybkszczelnością.

Polecam ci sam go mam i troche bitew nie najechałem i przyjemny czołg.

Co do VK3001P hmmm nie wypowiem sie na ten temat zawiele działko takie jak przy Vk3601H pancerz hmm słabszy od Vk3601H zbytnio nie idze nim kątować no i jak wspopinali wyżej mnie HP ma od VK3601H a 200 HP do dużo jest i przy tych czołgach każde HP się liczy , wiec Poleam ci VK3601H ;) Pozdrawiam

Opublikowano

200hp to akurat tutaj ma najmniejsze znaczenie. Powinieneś zdecydować który endline'owy czołg chcesz mieć w garażu, bo 6 tier jest czołgiem przejściowym (no chyba że go sobie pod kompanie zostawisz).

76561198001815076.png
Opublikowano

200hp to akurat tutaj ma najmniejsze znaczenie. Powinieneś zdecydować który endline'owy czołg chcesz mieć w garażu, bo 6 tier jest czołgiem przejściowym (no chyba że go sobie pod kompanie zostawisz).

200 hp to dla Ciebie mało? :P

Każdy jeden punkt wytrzymałości jest na wagę złota. Zwłaszcza, że nie mamy jeszcze 1000HP będącego tym "minimum" :D

Opublikowano

200 hp to dla Ciebie mało? :P

Każdy jeden punkt wytrzymałości jest na wagę złota. Zwłaszcza, że nie mamy jeszcze 1000HP będącego tym "minimum" :D

Jakby oceniać czołgi po ilości hp to ruskie by były jednymi z najgorszych czołgów. Po za tym 6 tier się tylko przeskakuje, odblokowujesz następny i sprzedajesz. Wybieranie linii przez pryzmat czołgów przejściowych nie ma sensu ;d

76561198001815076.png
Opublikowano

Jednak wybiore P ma on większy pancerz jak czytałem opisy, a słyszałem, że Maus to jeden z lepszych czołgów X tieru.

Opublikowano

Jednak wybiore P ma on większy pancerz jak czytałem opisy, a słyszałem, że Maus to jeden z lepszych czołgów X tieru.

Grając tygrysem P, odblokuj sobie tygrysa I, 25k xp to niewiele jak na taki przeskok.

76561198001815076.png
Opublikowano

Grając tygrysem P, odblokuj sobie tygrysa I, 25k xp to niewiele jak na taki przeskok.

Pomyślimy nad tym rozwiązaniem. Mówisz, że się opłaca?

Opublikowano

VK3001 P i większy pancerz... HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! To jeden z największych papierów na tym tierze. Odbij jakiś V tier to jest już super. Jest takim papierem że OMG. VK3601 H ma 100x lepszy pancerz. Do tego kurwa ludzie. Jeżeli czytałeś że Maus jest jednym z najlepszych czołgów X tieru to pisały nooby które grać nie umieją. Nie da się wybrać najlepszego, najgorszego czołgu. Każdy jest dobry do innej taktyki, każdy jest dobry do innej mapy, innego stylu gry.

Opublikowano

VK3001 P i większy pancerz... HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! To jeden z największych papierów na tym tierze. Odbij jakiś V tier to jest już super. Jest takim papierem że OMG. VK3601 H ma 100x lepszy pancerz. Do tego kurwa ludzie. Jeżeli czytałeś że Maus jest jednym z najlepszych czołgów X tieru to pisały nooby które grać nie umieją. Nie da się wybrać najlepszego, najgorszego czołgu. Każdy jest dobry do innej taktyki, każdy jest dobry do innej mapy, innego stylu gry.

No nie wiem. Może i masz rację. Ostatnio pisało, że P ma pancerz 100/60/40, a teraz 75/60/40.

Opublikowano

Nie patrz na pancerz na papierze tylko w praktyce.

Mogę cię zapewnić, że VK H ma lepszy pancerz i lepiej się nią kontuje.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...