Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z logowaniem na WoC

Hajdi123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem ,gdy włączę clienta i wpisze pasy oraz wybiorę chanel obojętnie który zwiesza mi się gra i po chwili wyświetla się komunikat " Failed to connect to game server " lub " Server offline". Tylko dziwne bo na stronie jest ponad 100 osób online rano jeszcze wszystko chodziło normalnie -,-.

Z góry dzięki.

Co może być tego przyczyną ;d ??

Opublikowano

Możliwe, że sam connector padł. Ci, którzy byli zalogowani dalej są, a ci którzy się wylogowali nie wejdą z powrotem do gry dopóki nie naprawią usterki. ;)

Opublikowano

Możliwe, że sam connector padł. Ci, którzy byli zalogowani dalej są, a ci którzy się wylogowali nie wejdą z powrotem do gry dopóki nie naprawią usterki. ;)

Wtedy pisze Timed Out lub ze konto jest juz online.

Opublikowano

Odpalasz przez Launcher?

Tak lub bezpośrednio przez Nksp.exe ale nic nie pomaga do tej pory nie mogę wejść. Przy Chanel 2 pisze coś takiego "Maintenance" i nie można wogóle wejść na CH2

Może clienta od nowa wypakować ?? ,ale wątpie czy to wogóle coś pomoże.

Opublikowano

A inne kanały są online? Czy na inne też wejść nie możesz? Wypakowanie klienta nie pomoże, ponieważ to jest 'wina' serwera.

Wtedy pisze Timed Out lub ze konto jest juz online.

Niekoniecznie. Na Generic'u często jest Failed to connect to lognin server właśnie jak pada connector.

Opublikowano

A inne kanały są online? Czy na inne też wejść nie możesz? Wypakowanie klienta nie pomoże, ponieważ to jest 'wina' serwera.

Są tylko 2 kanały. Obok CH1 pisze normal ,ale nie mogę wejść bo po chwili wyskakuje komunikat Failed to connect to game server ,a przy CH2 jest napisane Maintenance jak klikam na niego i daje Conect to nic się nie dzieje -,-

Ok. Już działa :D dziękuje za wszelką pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...