Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Elohell nie istnieje?

Zadziorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczcie jaki miałem team, Malphite,nami te 2 championy powinny doprowadzac do zwyciestwa w tf, a doprowadziły do porazki nie wspomne juz o adc i jungleru

Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

norma... przyzwyczaj sie. Ostatnie 6 gier pod rzad mialem tak ze feedowali niemilosiernie, schodzilem z mida ze statami 5/0/xx (latalem po liniach na ganki co jakis czas) ale sam gry nie wygrasz :|

Opublikowano

Stary to co ty tu wrzucasz pokazujesz że tez nie popisałeś sie skillem heal na diane, 80 cs moim zdaniem zaslugujesz na Bronz IV a tylko placzesz jaki to team slaby.

Opublikowano

@up czy myslisz ze łatwo jest farmic kiedy non stop ktos gankuje albo musze leciec na inną linię komus pomóc, zastanów się czasem co mówisz, przeciwny team tez nie stoi w miejscu tylko gra

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Sam jesteś słabym pickiem chodzi o skill masz 76farmy diana do 20 minuty ma się okolo +- 150 swoja linia jungla i tak farmisz . Po 2 masz katarine na midzie czemu jej nie zjechałes e przerywa jej ulti ty masz dobrego bersta i co z tym trudnego ja zabić. Przegrywasz linie albo jest [remis] to na ganga sie wybierasz i pomagasz.Nie ma sensu stac okolo 20s jak ktoś spokojnie sobie lasthituje gang np na bocie i szansa na 3 fragi przez dobre ult diany. Popraw jeszcze farme bo ona wazniejsza niz [fragi]

Opublikowano

Brąz IV

76 farmy 21 min.

Sam zacznij grać lepiej ^.^

// Boże co ty za gówna w teamie miałeś 50 cs 21 minuta ahahah

Współczuję .

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Narzekacie na elo hell ... prawda jest taka że jak wygrasz linie musisz zapierdalać na inne lane'y aby pomóc im wygrać ... Ostatnio gram same rankedy , zagrałem około 10-20 i mogę się pochwalić tylko 2-3 przegrałem. Więc wynik zależy od ciebie. (Sprawdzcie Mizutsuki nordic)

Opublikowano

Rylai na dianie się nie składa, bo nie aplikuje jej...

Elohell nie istnieje, to po prostu jest brąz IV.

To że ty nie składasz Rylai nie znaczy że ktoś inny ma tego nie składać...

Opublikowano

Narzekacie na elo hell ... prawda jest taka że jak wygrasz linie musisz zapierdalać na inne lane'y aby pomóc im wygrać ... Ostatnio gram same rankedy , zagrałem około 10-20 i mogę się pochwalić tylko 2-3 przegrałem. Więc wynik zależy od ciebie. (Sprawdzcie Mizutsuki nordic)

gówno prawda, na silver wszystko jest losowo, przestań ściemniać jaki to ty jesteś pro. Bo prawda jest taka, że my nie umiemy grać. Tak, nie umiem grać. Ale przyznam się. Wygrywam dużo rankedów. Dużo więcej niż przed tą aktualizacją. Ale poziom tutaj jest na jakimś silver V jest po prostu do dupy i to żaden wyczyn, że się wygrywa. Takie jest moje zdanie.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

hahahaha bronze VI boze co za nooby na tym forum są . to nie elohell , sam naucz sie grac to wyjdziesz dalej . tyle

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

To że ty nie składasz Rylai nie znaczy że ktoś inny ma tego nie składać...

To że ty myślisz że rylai jest core dla niej nie znaczy że inni mają robić taką głupote co ty...

Rylai może być ewentualnie jako last item do hp/ap, bo ten slow z tarczy jest po prostu oszolamiający...

Wypowiadasz się radząc składać rylai jako core, a jak widać gówno wiesz o tej postaci... Rylai aplikuje tylko i wyłącznie z shielda, tak więc slow ten jest bezużyteczny.

League of Legends

Opublikowano

Reasumująć diana z helem kurwa co to jest ?

Czemu ignite nie wziąłeś byś miał lepszego bursta

Jak ja widzę fiorę z helem i igintie\

Nami bez flesha t

To ja się nie dziwie dobrze że mnie tam nie ma a twój poziom zasługuje na bycie na bronze :)

Opublikowano

Obwiniasz innych a byłeś niby taki dobry to czemu ich nie wycarrowałeś prosie ;)

Jak napisałeś report all to uwzględniłeś też siebie? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...