Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pluginy ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . Mam ferie to postanowiłem że naucze się pisać pluginy xD . Możecie polecić jakiś dobry Tut który ogarne ???

@NerooPLL

Raport poleciał ^^

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Hej, jestem nero i postanowiłem zostać prezydentem.

LooL co to jest?, to nie jest od tak... musisz, wiedzieć czym chcesz się zajmować. Przede wszystkim od czego zacząć.

W ferie, gówno się nauczysz, chyba że jesteś jakimś RoboCopem. zacznij od mniejszych rzeczy. Zniechęci cie ten ogrom Kodu. A ten tutorial, jak zrobić pluginy pod minecraft nic ci nie da w swiecie JAVY. zacznij od jakiegoś porządnego Kursu samej javy. i zobacz z czym to się je....

creepercw.png

Dajcie troche % w dół :]

Opublikowano

Hej, jestem nero i postanowiłem zostać prezydentem.

LooL co to jest?, to nie jest od tak... musisz, wiedzieć czym chcesz się zajmować. Przede wszystkim od czego zacząć.

W ferie, gówno się nauczysz, chyba że jesteś jakimś RoboCopem. zacznij od mniejszych rzeczy. Zniechęci cie ten ogrom Kodu. A ten tutorial, jak zrobić pluginy pod minecraft nic ci nie da w swiecie JAVY. zacznij od jakiegoś porządnego Kursu samej javy. i zobacz z czym to się je....

HAHAHAH EPIC, powiadam ci iż ja nauczyłem się pisać pluginy w 2 dni (na bieżąco pisać tuta) znając jedynie podstawy javy typu jak zdeklarować zmienną xD

Więc chłopie albo ja jestem jakimś geniuszem albo ty masz IQ na poziomie bażanta. Raczej to 2 bo np. mój kumpel podobnie jak jak ogarnął programowanie w jakieś 3-4 dni ....

PS Każdy kto uważa że by napisać prostą grę trzeba się uczyć programowania parę lat ten źle mówi. Jak ma się zapał to wszystko się da zrobić. Moim pierwszym działającym programem była gra w c++ w widoku izometrycznym, w biblitoece graficznej Allegro 4

Opublikowano

Wszystkiego jesteś w stanie się nauczyć jeśli tylko masz czas i chęci a poradniki podawali

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...